• Home
 • Nieuws
 • Phoebe Tonkin over de hartverscheurende beslissing van Hayley in The Originals seizoen 5

Phoebe Tonkin over de hartverscheurende beslissing van Hayley in The Originals seizoen 5

Pas op: Spoilers!

The Originals zou The Originals niet zijn als er geen vreselijke dingen zouden gebeuren in het stadje New Orleans. Ook in de aflevering ‘What, Will, I, Have, Left’ van The Originals seizoen 5 was het weer zover. Hayley neemt namelijk een hartverscheurende beslissing en we weten niet of wij dat wel gaan overleven.

The Originals seizoen 5Bron: The CW

In de aflevering ‘What. Will, I, Have, Left’ van The Originals seizoen 5 zien we dat Hayley haar weerwolf kant laat onderdrukken door een heks. Dit betekent dat ze geen hybride meer is, maar een gewone vampier en dat neemt risico’s met zich mee. Door haar beslissing is ze niet meer geheel onsterfelijk en kan ze dus gedood worden. 

Niet veel later raakt ze in een gevecht met Greta en het ziet er niet zo goed uit voor vampier Hayley als Greta haar hand om Hayley’s hart heeft. Hayley kijkt snel om zich heen en ziet dat Klaus verslagen is en Hope ligt ook bewusteloos op de grond. In een fractie van een seconde neemt ze een hartverscheurende beslissing. Ze trekt Greta’s daglichtring af en duwt haar het zonlicht in, maar daardoor verbrandt ze zelf ook!

The Originals seizoen 5Bron: The CW

Nu blikt Phoebe Tonkin bij Entertainment Weekly terug op haar laatste uren als Hayley Marshall in The Originals seizoen 5. De aflevering werd geregisseerd door Charles Michael Davis, hij speelt de rol van Marcel in The Originals. Ze is erg blij dat ze haar laatste scène samen met hem mocht opnemen, hij deed dit met ontzettend veel gratie en gevoeligheid. Het was toch een erg hartverscheurend moment op de set.

Op de vraag of dit echt het laatste is wat we van Hayley hebben gezien in The Originals seizoen 5 wil Phoebe Tonkin geen antwoord geven. We moeten, volgens haar, maar gewoon verder kijken en dan merken we het vanzelf. Wel was ze erop voorbereid om afscheid te nemen van iedereen waar ze vijf jaar lang mee samengewerkt heeft. Ze vond het erg jammer dat haar laatste scène op een ochtend werd opgenomen, terwijl de hoofdcast daar niet bij aanwezig was. Die waren namelijk ergens anders in de studio aan het filmen. Phoebe Tonkin is toen door de studio heen gaan rennen om iedereen nog even te knuffelen voordat ze de studio voor de laatste keer zou verlaten.

Wat vind jij ervan dat Hayley zichzelf heeft opgeofferd in The Originals seizoen 5?

Bron: ew.com, digitalspy.com, tvguide.com, The CW

Lees ook: De spin-off van The Vampire Diaries en The Originals 'Legacies' komt eraan!

Nieuwste artikelen

 • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

 • De beterweter – Marc-Uwe Kling

 • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

 • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

 • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

 • Dit is waarom Klaus en Caroline in The Vampire Diaries nooit een relatie hebben gekregen

 • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • 'The Vampire Diaries' heeft het einde van Klaus en Caroline bepaald

Zoek in artikelen