• Home
  • Nieuws
  • Orange is the New Black seizoen 6: dit kunnen wij verwachten

Orange is the New Black seizoen 6: dit kunnen wij verwachten

Vanaf 27 juli zal Orange is the New Black seizoen 6 op Netflix te zien zijn. Maar wat staat ons nou allemaal te wachten? Het einde van seizoen 5 was namelijk nogal heftig. Het lot van 10 gevangen hangt aan een zijden draadje. De teaser die Netflix gereleased heeft geeft ons een klein inkijkje in Orange is the New Black seizoen 6.

In de bovenstaande teaser van Orange is the New Black seizoen 6 horen we dat Piper zegt ‘This is a whole new world’ en staat er groot in beeld ‘TO THE MAX’. Daarnaast zien we de verwoeste cafetaria in Litchfield en als klap op de vuurpeil rijdt er op de achtergrond ook nog een politiebus voorbij. Wat heeft dit allemaal te betekenen? Welke nieuwe wereld gaan de vrouwen betreden?

De kans is groot dat de vrouwen vervoert gaan worden naar een maximaal beveiligde gevangenis na alle chaos die in seizoen 5 heeft plaatsgevonden. Na een rel hadden Piper, Taystee en de anderen de macht over de gevangenis overgenomen en gebruikten ze deze positie om te onderhandelen met de M.C.C. Helaas kwam hier na drie dagen een einde aan, toen er een S.W.A.T. team de gevangenis binnen stormde!

Orange is the New Black seizoen 6Bron: Netflix

Ook hebben we, naar het einde van seizoen 5 toe, gezien dat sommigen ervoor hebben gekozen om samen te werken, terwijl anderen ervoor kozen om alleen verder te gaan. Wat gaat deze beslissing uiteindelijk betekenen voor de gevangenen? In Orange is the New Black seizoen 6 zullen we de gevolgen van deze beslissingen te zien krijgen. 

Vanaf 27 juli kunnen wij zien of de vrouwen Litchfield definitief gaan verlaten in Orange is the New Black seizoen 6.

Wat denk jij dat ons te wachten staat in Orange is the New Black seizoen 6?

Bron: ew.com, digitalspy.com, deadline.com, tvline.com, Netflix

Lees ook: Orange Is The New Black gevangenisvrouwen in het normale leven

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen