• Home
  • Nieuws
  • Alles over Cassandra Clare's nieuwe serie: The Eldest Curses

Alles over Cassandra Clare's nieuwe serie: The Eldest Curses

Kronieken van de Onderwereld-fans opgelet! Er komt een nieuwe serie van Cassandra Clare die zich in de wereld van de Shadowhunters afspeelt, namelijk: The Eldest Curses. Dit keer zal het verhaal verteld worden uit de perspectieven van Magnus Bane en Alec Lightwood. Yes, please! Stiekem zijn wij dus wel een beetje blij dat Cassandra Clare geen afscheid kan nemen van de Shadowhunters!

In The Red Scrolls of Magic, het eerste boek uit The Eldest Curses-serie, doorkruisen Magnus en Alec Europa tijdens hun eerste vakantie samen. Maar zodra ze in Parijs zijn, komt er een oude bekende naar hen toe met het nieuws dat er een demonenaanbiddende sekte (per ongeluk door Magnus opgericht), de Crimson Hand, actief is. De Crimson Hand is erop uit om chaos over de hele wereld te veroorzaken. In hun zoektocht zullen Magnus en Alec elkaar moeten vertrouwen als nooit te voren. Ook al betekent dit dat ze aan elkaar de geheimen moeten onthullen die ze beiden hebben bewaard.

Cassandra Clare's nieuwe serie: The Eldest CursesBron: Simon & Schuster Children's Publishing

Cassandra Clare was eigenlijk altijd al van plan om een verhaal te schrijven met Magnus en Alec in de hoofdrol. De liefde tussen hen is namelijk een essentieel onderdeel van De Kronieken van de Onderwereld. Halverwege die serie heeft Cassandra Clare ook een opening gemaakt voor hun eerste romantische vakantie door Europa. Ze gingen op vakantie omdat ze net weer bij elkaar gekomen waren en toen ze terug kwamen, waren ze er klaar voor om te leven en te sterven voor elkaar. Het is dus wel duidelijk dat er toen iets groots is gebeurd. The Eldest Curses geeft de fans van ‘Malec’ de kans om de ontwikkeling van deze personages en hun relatie te ontdekken. Zowel hun gebreken, als hun overwinningen!

Cassandra Clare werkt niet alleen aan deze serie, ze schrijft het namelijk samen met Wes Chu. Hun bedoeling met The Red Scrolls of Magic is om een vreugdevol boek aan de fans af te leveren. Het is een boek waarin mensen verliefd worden tijdens een losbandige reis door Europa. Alec worstelt met zijn eerste liefde en Magnus probeert de schaduwen uit zijn verleden voor Alec verborgen te houden. Bang dat dit een schaduw over hun toekomst zal werpen en tegelijkertijd is hij bang om Alec kwijt te raken. Magnus en Alec worden ontvoerd aan boord van de Orient Express, ontmoeten chagrijnige vampieren uit Venietië en ware liefde wordt op de proef gezet. 

Hoewel onder andere Clary en Jace, Simon en Izzy en Helen en Aline ook hun verschijning zullen maken in The Eldest Curses draait de serie echt om Magnus en Alec! Zij zullen de sterren worden en de show stelen. Zo te horen heeft The Eldest Cursus-serie alles waar we op konden hopen. Nu moeten we alleen nog even wachten tot 2 april 2019, dan zal de Engelse versie van The Red Scrolls of Magic verschijnen! Wanneer en of het boek naar het Nederlands vertaald wordt is nog niet bekend.

Ben jij benieuwd naar Cassandra Clare’s nieuwe serie: The Eldest Curses?

Bron: ew.com, Simon & Schuster Children's Publishing

Lees ook: The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

  • Shadowhunters feiten die je nog niet wist

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

  • 5 onthullingen over de laatste afleveringen van Shadowhunters

  • The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

Zoek in artikelen