• Home
  • Nieuws
  • Dit personage uit 'The Vampire Diaries' is ook te zien in 'Legacies'

Dit personage uit 'The Vampire Diaries' is ook te zien in 'Legacies'

Er is weer nieuws over de spin-off van The Vampire Diaries en The Originals ‘Legacies’! We wisten natuurlijk al dat Matt Davis in de serie te zien zou zijn als Alaric Saltzman, de directeur van de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted. Maar hij staat er gelukkig niet alleen voor, een oude bekende uit The Vampire Diaries komt hem een handje helpen!

Misschien weet je het stiekem al over welke oude bekende uit Mystic Falls we het hebben. In de laatste aflevering van The Vampire Diaries zien we namelijk dat Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen) een handje helpt bij het opbouwen van de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted. Het komt dan ook vast niet als een totale verassing dat hij dus ook een rol speelt in ‘Legacies’.

LegaciesBron: The CW

In de derde aflevering van ‘Legacies’ maakt Jeremy zijn opwachting om Alaric te helpen op de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted. Hij gaat waarschijnlijk om het trainen van de jonge studenten. Of hij in nog meer afleveringen van ‘Legacies' te zien is, is helaas nog niet bekend. Maar wij hopen eigenlijk van wel en wie weet spelen er nog wel meer bekenden uit Mystic Falls (of New Orleans) een rol in 'Legacies'. Op Instagram plaatste Steven R. McQueen laatst zelfs een foto met de oude groep! En daarop staan ook Tyler en Matt *hint, hint*.

 

Catching up with old friends ✌️😝🥃

Een bericht dat is gedeeld door @ steven_r_mcqueen op

Vanaf 25 oktober is ‘Legacies’ op The CW te zien. Wanneer we precies van deze serie in Nederland kunnen genieten is nog niet bekend, maar wij hopen zo snel mogelijk!

Wat vind jij ervan dat ook Jeremy Gilbert te zien zal zijn in ‘Legacies’?

Bron: ew.com, instagram.com, The CW

Lees ook: Eerste trailer van The Vampire Diaries spin-off 'Legacies'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • De première datum van PLL is bekend!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen