• Home
  • Nieuws
  • Er zijn baby Nifflers te zien in Fantastic beasts 2

Er zijn baby Nifflers te zien in Fantastic beasts 2

Na het zien van Fantastic beasts and where to find them was iedereen het wel over een ding eens: Nifflers zijn schattig. Stiekem willen wij ook wel een Niffler als huisdier hebben! Ondertussen komt Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald steeds dichterbij en Entertainment weekly heeft nu een nieuwe foto vrijgegeven…van een baby Niffler! En wij kunnen alvast verklappen dat ze superschattig zijn!

Zoals je waarschijnlijk nog wel weet zijn Nifflers kleine wezentjes die goud en andere glimmende objecten stelen. Newt had zijn handen eraan vol om de wezentjes in het gareel te houden. Maar glimmende objecten zijn niet het enige wat de Nifflers gestolen hebben, ondertussen hebben ze ook het hart van het publiek veroverd! We houden je niet langer in spanning, bekijk hieronder snel de schattigste foto die je deze week gaat zien:

Ook heeft Warner bros ‘concept art’ vrijgegeven, de eerste schetsen van de baby Niffler en ook daarop ziet de baby Niffler er ontzettend schattig uit.

Bron: Warner Bros/Entertainment Weekly

Naast de baby Nifflers zullen er ook andere nieuwe wezens geïntroduceerd worden in Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald. Zo zal er in de film een Kelpie te zien zijn. Dat is een Schots onderwater wezen die bereden kan worden. Ook zal er een Leucrotta in voorkomen, een groot elandachtig wezen en een Augurey, een uilachtig wezen waarvan er wordt gezegd dat zijn roep de dood voorspeld. Deze wezens klinken allemaal stuk voor stuk interessant. We zijn dan ook erg benieuwd hoe ze er uiteindelijk in de film uit zullen komen te zien!

Wat vind jij van de baby Niffler?

Bron: entertainment weekly, Digital spy, warner bros

Lees ook: Grindelwald is de 'verleiding' van Perkamentus

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer bevat volgens fans een grote fout

  • Dit móét jij weten over het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  • De eerste castfoto van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is er

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is uit!

  • Wat is Nagini's rol in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen