• Home
 • Nieuws
 • De nieuwste beelden van 'Legacies' met Hope!

De nieuwste beelden van 'Legacies' met Hope!

Pas op: er volgen spoilers voor The Vampire Diaries en The Originals!

Het is bijna tijd voor Legacies, de spin-off van The Vampire Diaries en The Originals. De afgelopen weken is er steeds meer bekend geworden over deze serie. Eerst werden we getrakteerd op prachtige castfoto’s en daarna kregen we te horen dat zelfs Matt Donovan in Legacies te zien zal zijn. Dat de serie vooral om Hope Mikealson draait wisten we eigenlijk al, maar de nieuwe poster die is gereleased maakt dit nog duidelijker.

In Legacies volgen we het verhaal van Hope. Zij is de dochter van Klaus Mikaelson en Hayley Marshall. Het is inmiddels twee jaar geleden sinds haar ouders dood zijn gegaan om haar te beschermen. Ze gaat nu naar de Salvatore School for the Young and Gifted, gelegen in Mystic Falls. Ze is natuurlijk niet de enige die hier naar school gaat, ook de tweeling van Alaric Saltzman (Josie en Lizzy) hebben daar hun plek gevonden samen met nog meer jongeren die bovennatuurlijke krachten bezitten.

nieuwe poster van legaciesBron: The CW, ew.com 

Op de Salvatore School for the Young and Gifted lopen allemaal jongeren rond die bovennatuurlijke krachten bezitten. Al deze jongeren zijn niet alleen maar goed en hebben ook een stukje duisternis in zich zitten. Deze duisternis kan op elk moment de overhand krijgen, waardoor iedereen de grote slechterik van een aflevering kan worden. Toch proberen alle jongeren te vechten tegen de duisternis, om goed te zijn!

De directeur van de Salvatore School for the Young and Gifted is Alaric en hij zal een grote en actieve rol in Hope’s leven gaan spelen. Hope is natuurlijk allebei haar ouders verloren en kan wel een vaderfiguur gebruiken. Daarnaast lijken Hope en Alaric ook erg veel op elkaar. Volgens Julie Plec, de showrunner, gaan ze allebei intieme relaties uit de weg omdat ze het gevoel hebben dat ze vervloekt zijn. Ze houden zich daardoor vooral bezig met andere dingen, zoals het verslaan van slechteriken. 

Op de nieuwe poster van Legacies die is gereleased is te zien dat Hope het middelpunt van de serie zal zijn. Net als alle andere jongeren zal zij in Legacies vechten tegen de duisternis die diep in haar schuilt. Gelukkig staan haar vrienden en Alaric achter haar! 

Bekijk hieronder de nieuwe poster van Legacies:

nieuwe poster van legaciesBron: The CW, ew.com

Vanaf 25 oktober is Legacies te zien bij The CW. Het is helaas nog niet bekend wanneer de serie in Nederland (op Netflix) te zien zal zijn.

Ben jij benieuwd naar Legacies?

Bron: The CW, ew.com

Lees ook: Eerste trailer van The Vampire Diaries spin-off 'Legacies'

Nieuwste artikelen

 • Ollie de Viking - Adam Stower

 • Hart te huur – Diverse auteurs

 • Het Park – Magnus Weightman

 • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

 • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen