• Home
  • Nieuws
  • De opnames voor 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2 zijn al gestart

De opnames voor 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2 zijn al gestart

Sinds 26 oktober kunnen we Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1 op Netflix bingewatchen! De serie is gebaseerd op de stripboeken en speelt zich in dezelfde wereld af als Riverdale. En misschien ken je de serie Sabrina the Teenage Witch nog van vroeger. Vergis je niet Chilling Adventures of Sabrina lijkt totaal niet op zijn voorganger, het is namelijk een veel duisterdere serie. Voor alle fans van de serie hebben wij goed nieuws: de opnames voor Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 zijn al gestart!

chilling adventures of sabrina seizoen 2Bron: Netflix

Gelukkig was het al zeker dat Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 er zou komen. Netflix bestelde namelijk direct twee seizoenen van de serie! Dat de opnames voor Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 zo snel na de release van seizoen 1 werden gestart hadden we echter niet verwacht. Gelukkig is de serie zo populair dat de makers in volle vaart vooruit gaan!

Kiernan Shipka vertolkt de rol van Sabrina in Chilling Adventures of Sabrina. In een interview met Bloody Disguisting laat ze weten dat ze na seizoen 1 bijna meteen door zijn gegaan met het filmen van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2. Daarnaast vertelt Kiernan Shipka dat het tweede seizoen anders gaat worden dan het eerdere seizoen. Waarschijnlijk wordt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 nog duisterder dan seizoen 1.

chilling adventures of sabrina seizoen 2Bron: Netflix

In de laatste aflevering van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1 neemt Sabrina een levensveranderende beslissing en die heeft natuurlijk gevolgen voor seizoen 2. Kiernan zegt hierover: "De laatste aflevering van het eerste seizoen is de basis voor het tweede seizoen. Het gaat een hele andere richting op. We zullen meer van andere karakters te zien gaan krijgen."

Wanneer Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 precies gereleased zal worden is nog niet helemaal duidelijk. De verwachting is wel dat dit in oktober 2019 zal zijn.

Heb jij al zin in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2?

Bron: Netflix, collider.com, bloody-disguisting.com, denofgeek.com

Lees ook: Er is een Grimm spin-off in de maak

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen