• Home
  • Nieuws
  • Dit is de reden achter Caroline Forbes' afwezigheid in 'Legacies'

Dit is de reden achter Caroline Forbes' afwezigheid in 'Legacies'

Let op: Mogelijke spoilers!

Caroline Forbes is misschien wel één van de meest geliefde personages uit The Vampire Diaries. Aan het eind van het laatste seizoen van The Vampire Diaries kregen we te zien dat Caroline samen met Alaric Saltzman de Salvatore Boarding School for the Young and Gifted opricht. Het is dus niet zo heel gek dat de fans haar hopen te zien in Legacies! Maar gaat dit nog gebeuren? En waarom is ze tot nu toe afwezig in Legacies?

LegaciesBron: The CW

Tot nu toe hebben we Caroline Forbes nog niet gespot in de eerste afleveringen van Legacies. In de derde aflevering wordt zelfs pas voor de allereerste keer haar naam genoemd. Haar dochters, Lizzie en Josie, hebben het er best wel moeilijk mee dat hun moeder zo afwezig is. Dit is vooral aan Lizzie te merken. In de derde aflevering legt Josie aan Hope uit waarom Lizzie zo snel geprikkeld is de laatste tijd. Volgens Josie mist Lizzie hun moeder heel erg. Caroline is namelijk niet thuis omdat ze lange reizen maakt voor verschillende wervingsmissies.

LegaciesBron: The CW, ew.com

Helaas weten Josie en Lizzie niet wat er echt speelt en waarom Caroline niet in Mystic Falls is. Ze maakt namelijk helemaal geen lange reizen voor verschillende wervingsmissies. Ze probeert uit te zoeken hoe haar dochters een lang leven kunnen leiden. Dit is dan ook de reden dat ze niet aanwezig kan zijn bij belangrijke momenten uit het leven van Josie en Lizzie. Stiekem hopen wij natuurlijk wel dat ze bij de Mystic Falls Missverkiezing zal zijn, waaraan Josie, Lizzie en Hope zullen deelnemen in Legacies.

Volgens de showrunner, Julie Plec, zullen we veel van Caroline horen en voelen in Legacies, maar we zullen haar dus waarschijnlijk nog niet te zien krijgen. Volgens Julie Plec staat de deur altijd open en kan Caroline terugkeren wanneer ze dat maar wil. Op dit moment is Legacies alleen nog in Amerika te zien via The CW. Het is nog niet duidelijk of en wanneer we in Nederland van Legacies kunnen genieten.

Hoop jij Caroline Forbes te zien in Legacies?

Bron: The CW, ew.com, tvguide.com, cinemablend.com

Lees ook: Matt Donovan is te zien in 'Legacies'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

  • Heartbreaking: zo zou the Vampire Diaries in eerste instantie eindigen

  • Eerste trailer van The Vampire Diaries spin-off 'Legacies'

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen