• Home
  • Nieuws
  • Zac Efron verandert van hartenbreker in seriemoordenaar

Zac Efron verandert van hartenbreker in seriemoordenaar

Tot nu toe kennen wij Zac Efron als een knappe, sexy, lieve man mét een goed lichaam. Maar voor zijn nieuwste film ondergaat hij een hele transformatie. Van de charmante hartenbreker verandert hij in de gevaarlijke seriemoordenaar Ted Bundy. Er is niks meer over van de Philip Carlyle die Zac Efron speelde in The Greatest Showman.

Zac EfronBron: COTA Films

Zac Efron zal de rol van Ted Bundy gaan spelen in de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. In deze film zullen we een kijkje in het leven van Ted Bundy krijgen door de ogen van zijn vriendin, Elizabeth Kloepfer. Deze rol wordt vertolkt door Lily Collins (bekend van o.a. de film Abduction). Elizabeth kan maar moeilijk de ware aard van haar vriendje accepteren!

Ted Bundy was een rechtenstudent die veroordeeld werd voor het vermoorden en verkrachten van verschillende vrouwen in zeven staten van 1974 tot 1978. Voor zijn misdrijven is Ted Bundy op 24 januari 1989 ter dood gebracht. Het is niet bekend hoeveel moorden hij precies heeft begaan. Op Instagram deelde Lilly Collins een foto van Elizabeth Kloepfer, Ted Bundy en een klein meisje met een verjaardagstaart. Bij het zien van die foto zou je nooit verwachten tot welke gruwelijkheden Ted Bundy in staat is.

 

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zal in januari op het Sundance Film Festival getoond worden. Wanneer we de film in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend.

Ben jij benieuwd naar Zac Efron in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile?

Bron: ew.com, wegotthiscoverd.com, independent.co.uk

Lees ook: The Shining sequel 'Doctor Sleep' is onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Disney onthult eerste details over 'High School Musical' serie

  • Winnen: vrijkaarten + boek The Mortal Instruments: City of Bones! {afgelopen}

  • Sneeuwwitje (DVD)

  • De officiële trailer van Baywatch is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen