• Home
 • Nieuws
 • De hilarische 'The Hustle' trailer met Rebel Wilson en Hathaway

De hilarische 'The Hustle' trailer met Rebel Wilson en Hathaway

Rebel Wilson kennen we van bijvoorbeeld de Pitch Perfect films. In de nieuwe film The Hustle werkt deze komische actrice samen met Anne Hathaway, die onder andere speelt in The Princess Diaries en Ocean’s 8. Het is voor het eerst dat we deze twee Hollywoodsterren samen op het witte doek kunnen bewonderen. Samen spelen ze namelijk de hoofdrollen in de komedie The Hustle. De eerste hilarische trailer is nu vrijgeven.  

 

Waar gaat The Hustle over?

In The Hustle volgen we Rebel Wilson, een dievegge die tijdens het oplichten van een man Anne Hathaway tegenkomt. De twee besluiten samen te gaan werken om het op te nemen tegen de mannen die hun onrecht hebben aangedaan. Het karakter van Wilson blijkt nog een hoop te moeten leren over hoe je iemand oplicht. Het karakter van Anne Hathaway is een professionele oplichtster en ze besluit om Wilsons karakter de kneepjes van het vak te leren.

The Hustle trailer     The Hustle trailerBron: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

The Hustle is eigenlijk een remake van de film Dirty Rotten Scoundrels uit 1988. In die film werden de hoofdrollen door twee mannelijke acteurs vertolkt. Voor deze remake hebben de makers besloten om de genders om te wisselen en twee vrouwelijke acteurs in de hoofdrollen neer te zetten. The Hustle is geregisseerd door Chris Addison (Veep).

In The Hustle trailer is te zien dat Anne Hathaway en Rebel Wilson veel chemie hebben samen. Ze lijken goed op elkaar ingespeeld en in The Hustle trailer zitten een aantal hilarische momenten. In de trailer is verder te zien hoe de karakters van Rebel Wilson en Anne Hathaway elkaar ontmoeten. Ook zien we hoe het karakter van Hathaway Wilson aan het trainen is. Van het werpen van messen tot aan het huilen op commando, Wilson leert alle kneepjes van het vak.  

Bekijk hieronder de hilarische The Hustle trailer:

The Hustle draait vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van The Hustle trailer?

Bron: Entertainment weekly, Collider, IMDB.

Lees ook: Katherine Heigle wil een 27 Dresses 2 maken

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • You Again

 • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

 • De feiten over daten in de bioscoop!

 • Van on-screen naar real-life romance: 10 stelletjes die elkaar op de filmset ontmoetten

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen