• Home
  • Nieuws
  • Duistere magie en weerwolven in de eerste 'The Order' trailer

Duistere magie en weerwolven in de eerste 'The Order' trailer

Vorig jaar lieten wij aan jullie weten dat er een nieuwe Netflix-serie over tovenaars en weerwolven, genaamd The Order, onderweg was. En nu is het gewoon al bijna zover; The Order verschijnt binnenkort op Netflix. Tot die tijd kunnen we gelukkig genieten van de eerste The Order trailer en die zit vol met duistere magie en weerwolven!

The Order trailerBron: Netflix

 

Waar gaat The Order over?

In deze serie volgen we het verhaal van de student Jack Morton (Jake Manley). Hij gaat studeren aan de Belgrave University waar zich het geheime genootschap ‘De Hermetische Orde van de Blauwe Roos’ zou bevinden. Volgens de verhalen is dit een geheim genootschap waarin tovenaars zwarte magie beoefenen om weerwolven te bevechten. Al snel ontmoet Jack de knappe Alyssa (Sarah Grey) en zij zegt dat de orde niet bestaat. Dit blijkt niet te kloppen als hij een blauwe roos op zijn kamer vindt en zich mag aansluiten bij de orde!

 

Bekijk hieronder de eerste The Order trailer:

In de eerste The Order trailer missen wij een belangrijke hoofdrolspeler; namelijk Sam Trammell. Hij is bekend geworden door zijn rol als Sam Merlotte in True Blood. Helaas krijgen wij hem in de trailer niet te zien en hierdoor weten wij nog steeds niet welke rol hij in The Order vertolkt. De kans is groot dat hij tot de weerwolven behoort, maar niks is natuurlijk zeker!

 

Releasedatum The Order

Na het zien van de trailer zijn wij wel ontzettend nieuwsgierig geworden naar The Order en wij hebben goed nieuws voor jullie. Het eerste seizoen van The Order is namelijk al vanaf 7 maart op Netflix te zien en dat betekent natuurlijk... bingewatchen! 

Ga jij The Order bingewatchen als deze op Netflix verschijnt?

Bron: Netflix

Lees ook: V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen