Er is een 'Scooby-Doo' reboot onderweg

Wij hebben goed nieuws voor de fans van Scooby-Doo, er is namelijk een reboot onderweg! Mystery Inc. keert terug en het wordt niet zomaar een reboot, Captain Caveman uit The Flintstones zal ook in de nieuwe Scooby-Doo film te zien zijn. Daarnaast zijn de makers al bezig met de casting van de acteurs die de rollen gaan vertolken in de nieuwe animatiefilm over Scooby-Doo!

Scooby-Doo rebootBron: Hanna-Barbera

In de Scooby-Doo reboot zal Mystery Inc. gaan samenwerken met karakters uit de andere tekenfilms van Hanna-Barbera om de wereld van de gemene Dick Dastardly te redden. Eén van deze karakters is Captain Caveman uit The Flintstones! In de Scooby-Doo reboot zullen dus verschillende tekenfilms samenkomen, maar het is nog niet precies duidelijk wie er verder een rol zullen spelen in de nieuwe animatiefilm.

Wel zijn er al een aantal acteurs bekendgemaakt die de stemmen van de karakters in gaan spreken. De stem van Shaggy zal dit keer niet worden ingesproken door Matthew Lillard, maar door Will Forte, bekend als Phil Miller uit de serie The Last Man on Earth. Voor Will Forte is het niet de eerste keer dat hij een stem inspreekt voor een animatiefilm, hij is namelijk ook te horen als Abraham Lincoln in The LEGO Movie

scooby-doo rebootBron: Hanna-Barbera, Last Man Standing on Earth

Frank Welker sprak eerder de stem in van Fred Jones en Scooby-Doo. Hij zal in ieder geval wel terugkeren als de stem van Scooby-Doo, maar of hij ook weer te horen is als Fred Jones is op dit moment nog niet duidelijk. Verder is de stem van Velma bekendgemaakt. Haar stem zal worden verzorgd door Gina Rodriguez. Zij speelt de hoofdrol in de serie Jane the Virgin. Ook Tracy Morgan (30 Rock) kan aan de cast van de Scooby-Doo reboot worden toegevoegd als Captain Caveman!

scooby-doo rebootBron: Hana-Barbera, Jane the Virgin, 30 Rock

Warner Bros. heeft laten weten dat de Scooby-Doo reboot in mei 2020 in de bioscopen te zien zal zijn. Een precieze datum is helaas nog niet bekendgemaakt.

Ben jij benieuwd naar de Scooby-Doo reboot?

Bron: Warner Bros., movieweb.com, comicbook.com

Lees ook: Er komt een 'Buffy the Vampire Slayer' reboot aan

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Betekent Supernatural seizoen 14 het einde voor de gebroeders Winchester?

  • 6x geestenfilms die niet eng zijn

  • Daphne & Velma van Scooby-Doo krijgen eigen film

  • Er komt een crossover tussen Supernatural en Scooby-Doo

  • De trailer van de Supernatural crossover Scooby-Doo aflevering is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen