• Home
  • Nieuws
  • Dit is de spannende 'Brightburn' trailer

Dit is de spannende 'Brightburn' trailer

Superheld of superschurk? In Brightburn blijkt deze lijn erg dun te zijn! Niet iedereen die op de aarde neerstort met bovennatuurlijke krachten wordt een held. Het kan ook zijn dat iemand een slechterik blijkt te zijn. Met Brightburn wordt er door James Gunn (Guardians of the Galaxy) een totaal nieuw genre geïntroduceerd, namelijk: superhelden-horror!

Brightburn trailer   Brightburn trailer   Brightburn trailerBron: Universal Pictures

In Brightburn vindt een stelletje op een dag een baby in het bos. Ze nemen hem mee naar huis en geven hem de naam Brandon. Jaren later blijkt dat Brandon geen normale jongen is, maar over bovennatuurlijke krachten beschikt. Alleen gebruikt hij deze krachten niet om een superheld voor de mensheid te worden. Hij vormt juist een hele duistere bedreiging. Vanaf dat moment kan de strijd om te overleven gaan beginnen!

In de Brightburn trailer krijgen we te zien dat Elizabeth Banks (The Hunger Games, Pitch Perfect) het zwaar te voortduren krijgt met haar ‘zoon’ Brandon. Na een aantal gebeurtenissen lijkt hij te veranderen in een duistere jongen met superkrachten. Ondanks alles blijft zij wel voor Brandon opkomen, terwijl zelfs haar man inziet dat Brandon slecht is.

 

Bekijk hieronder de Brightburn trailer:

 

In de Brightburn trailer zit al een echt schrikmoment verwerkt, dus dat belooft natuurlijk veel goeds voor de film. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat we van deze superhelden-horror film kunnen genieten. Brightburn is namelijk vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscopen te zien!

Wat vind jij van de Brightburn trailer?

Bron: Universal Pictures

Lees ook: De spectaculaire Game of Thrones seizoen 8 trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 16 x gezellige Halloween films

  • The Woman in Black

  • Wil jij naar de exclusieve voorpremière van Warm Bodies?

  • Recensie: Carrie

  • De beste Halloween-films: kijk en huiver!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen