• Home
 • Nieuws
 • Dit zijn alle aankomende streamingdiensten

Dit zijn alle aankomende streamingdiensten

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd erg veel streamingdiensten worden aangekondigd. Waar voorheen Netflix de enige grote streamingdienst was, krijgt deze binnenkort veel concurrentie. Eerder werd er al aangekondigd dat zowel Disney als Warner Bros. hun eigen streamingdienst aan het opzetten zijn. Maar zij zijn niet de enige! Ben je nu het overzicht kwijt met welke diensten er allemaal gaan komen? Geen nood! In dit artikel zetten we alle aankomende streamingdiensten op een rij.

aankomende streamingdienstenBron: Disney

 

Disney+

Disney+ wordt de streamingdienst van Disney. Op deze streamingdienst zullen de films van Disney, Marvel, Star Wars en Pixar komen te staan. Disney+ krijgt dus een uitgebreid aanbod! Wanneer de streamingdienst gelanceerd gaat worden is nog niet bekend gemaakt, wel doen er geruchten de ronde dat de streamingdienst getest gaat worden in Nederland. Dat zou dus betekenen dat wij Nederlanders als allereerste gebruik kunnen gaan maken van de streamingdienst! Veel Disney en Marvel films staan momenteel nog op Netflix, maar de kans is groot dat deze van Netflix worden verwijderd als Disney+ gelanceerd is.

 

WarnerMedia

Op de WarnerMedia streamingdienst zullen de films en serie van Warner Bros., New Line Media, HBO, The CW, TNT, TBS, Looney Tunes, Adult Swim, Cartoon Network en Hanna Barbara te zien zijn. Het aanbod van WarnerMedia zou dus best groot kunnen worden aangezien onder andere Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina, Wonder Woman, Batman, Harry Potter en Friends door deze bedrijven zijn geproduceerd. Eind 2019 wordt de bétaversie van de WarnerMedia streamingdienst gelanceerd en in 2020 moet de streamingdienst echt gelanceerd worden. Wanneer de WarnerMedia streamingdienst naar Nederland komt is nog niet bekend gemaakt.

aankomende streamingdienstenBron: Warner Bros

 

Apple TV+

Ook Apple komt met een eigen streamingdienst getiteld Apple TV+. Deze nieuwe streamingdienst van Apple heeft al grote namen aan zich weten te binden. Zo zal Steven Spielberg content voor de streamingdienst gaan maken. Tevens zijn onder andere Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell en Jason Momoa aan de streamingdienst verbonden. De dienst zal eigen films en series produceren en Apple TV+ zal deze herfst gelanceerd worden in 100 landen. Of Nederland hier ook onder valt is nog niet bekend gemaakt.

 

Discovery Channel en BBC

Ben je niet zo van de fictie films en series, maar juist veel meer van documentairefilms? Dan hebben Discovery Channel en BBC goed nieuws! De twee bedrijven slaan de handen ineen om samen een streamingdienst te lanceren. Op deze dienst zullen de natuurdocumentaires van de BBC, zoals Blue Planet en Planet Earth exclusief te zien zijn. De BBC en Discovery Channel zullen samen ook nieuwe content produceren voor hun gezamenlijke streamingdienst. De streamingdienst van Discovery Channel en BBC zal overal ter wereld, met uitzondering van China en het Verenigd Koninkrijk, worden gelanceerd. Naar verluidt zal de streamingdienst in 2020 beschikbaar zijn.

aankomende streamingdienstenBron: BBC

Naar welke streamingdienst kijk jij het meeste uit?

Bron: Disney, Warner Bros, Apple, Entertainment Weekly.

Lees ook: Disney verfilmt de Villain-serie van Serena Valentino als 'Book of Enchantment'

Nieuwste artikelen

 • Film & Serie top 6: maart 2024

 • The Finish Line - Kate Stewart

 • Fictie top 6: maart 2024

 • Young adult top 6: maart 2024

 • Tunnel van botten - V.E. Schwab

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

 • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen