• Home
  • Nieuws
  • Content en uiterlijk van de streamingdienst Disney+

Content en uiterlijk van de streamingdienst Disney+

Een tijd geleden werd er al bekend gemaakt dat Disney met zijn eigen streamingdienst, genaamd Disney+, gaat komen en dat Netflix er dus een grote concurrent bij gaat krijgen! Langzaam maar zeker wordt er steeds meer bekend gemaakt over de streamingdienst van Disney. Disney heeft tijdens een presentatie voor investeerders de eerste beelden van de streamingdienst getoond en tevens bekend gemaakt welke content we op de streamingdienst kunnen gaan zien.

Bron: Disney

Disney+ zal vanaf 12 november beschikbaar zijn in Amerika. De dienst gaat $6,99 per maand kosten of $69.99 per jaar. Het uiterlijk van Disney+ lijkt erg op Netflix, zo heeft Disney+ ook aanbevolen films en series en kan je zien welke films en series er nieuw zijn toegevoegd. Toch heeft de streamingdienst een groot verschil en dat zijn de verschillende ‘hubs’ die bovenaan in het beginscherm te zien zijn. Via deze hub kan je gemakkelijk naar de verschillende onderdelen gaan die behoren bij Disney. Zo hebben Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic allemaal hun eigen hub. Daarnaast is alle content van Disney+ geschikt om te downloaden zodat je ze ook offline kan bekijken én zijn de films en series die dat ondersteunen in 4K te bekijken.

 

Wat voor content kunnen we verwachten op Disney+?

Op Disney+ kunnen we veel oude, maar ook veel nieuwe content verwachten. Zo zal vanaf de eerste dag de nieuwe film Captain Marvel op de streamingdienst staan. Ook komen er meer dan 500 films uit de Disney bibliotheek op de streamingdienst te staan en alle seizoenen van de Simpsons. Ook wil Disney in het eerste jaar 25 eigen series en 10 films op de streamingdienst plaatsen.

Op 12 november wordt de streamingdienst dus gelanceerd in Amerika. Disney heeft aangegeven dat ze binnen 2 jaar de streamingdienst overal ter wereld willen aanbieden. Wanneer Disney+ precies naar Nederland komt is nog niet bekend gemaakt.

Wat vind jij van de streamingdienst Disney+?

Bron: Disney

Lees ook: Dit zijn alle aankomende streamingdiensten

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 8 plot holes in Disney films

  • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Zoek in artikelen