• Home
  • Nieuws
  • Dit is de eerste trailer van de 'Veronica Mars' reboot

Dit is de eerste trailer van de 'Veronica Mars' reboot

Het is alweer een hele tijd geleden dat wij jullie het nieuws mochten vertellen dat er een Veronica Mars reboot in de maak is! Het nieuwe seizoen komt nu echt steeds dichterbij en de eerste spectaculaire trailer van de Veronica Mars reboot is zelfs gereleased. Veronica is terug van weggeweest en wordt een episch moordmysterie ingetrokken!

trailer van de Veronica Mars rebootBron: Hulu

In de eerdere seizoenen van Veronica Mars werd er eigenlijk iedere aflevering wel een andere zaak behandeld. In de Veronica Mars reboot zal dit echter niet het geval zijn. In 8 afleveringen zal er namelijk één grote zaak behandeld worden door de privédetective Veronica Mars! En wij zullen jullie niet langer in spanning houden. Dit is de officiële synopsis:

“Springbreakers worden vermoord in Neptune waardoor de toeristische industrie van de kuststad wordt bedreigd. Mars Investigations wordt ingehuurd door de familie van één van de slachtoffers om de moordenaar van hun zoon te vinden. Veronica Mars wordt in een episch moordmysterie getrokken waarin de rijke elite tegenover de arbeiders komen te staan.”

Bekijk hieronder de eerste trailer van de Veronica Mars reboot:

Veronica Mars zal vanaf 26 juli 2019 op Hulu worden uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn. Maar aangezien andere series van Hulu, zoals The Handmaid’s Tale, op Videoland te zien zijn, is er zeker een kans aanwezig dat dit ook geldt voor de Veronica Mars reboot.

Wat vind jij van de eerste trailer van de Veronica Mars reboot?

Bron: Hulu

Lees ook: Opstand en revolutie in 'The Handmaid's Tale' seizoen 3 trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • The good place seizoen 3 is in aantocht

  • Deze films en series verschijnen in september op Netflix

  • De voordelen van verplicht thuisblijven

  • Serious Moonlight (DVD)

  • Deze films en series worden in maart van Netflix verwijderd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen