• Home
 • Nieuws
 • De nieuwe 'Stranger Things' seizoen 3 trailer is er

De nieuwe 'Stranger Things' seizoen 3 trailer is er

Bijna is het zover, dan staat Stranger Things seizoen 3 op Netflix! Eerder werd al de eerste Stranger Things seizoen 3 trailer vrijgegeven. Deze trailer begon vrij luchtig met de kinderen die Dustin willen verrassen, maar we zagen ook dat er een nieuw monster geïntroduceerd werd. Netflix heeft nu een nieuwe trailer vrijgegeven, die duisterder is dan zijn voorganger, en als we die mogen geloven dan wordt het volgende seizoen nog spannender dan de vorige seizoenen!

Stranger Things seizoen 3 trailer     Stranger Things seizoen 3 trailerBron: Netflix

De Stranger Things seizoen 3 trailer begint met een duistere voice-over die zegt: ‘Jullie hebben ons binnen gelaten, en nu moeten jullie ons laten blijven.’ Vervolgens krijgen we veel spannende beelden te zien en komen de kinderen uit Hawkins erachter dat ze de Demogorgon misschien niet naar een andere dimensie hebben gestuurd, maar hem per ongeluk in hun eigen wereld hebben laten blijven.

Netflix heeft ook een officiële synopsis van het nieuwe seizoen vrijgegeven: Het is het jaar 1985 en in Hawkins, Indiana is het volop zomer. Het is zomervakantie, er is een nieuw winkelcentrum geopend en de kinderen uit Hawkins worden langzaamaan volwassen. Er bloeien romances op die de groepsdynamiek compliceren. Ze proberen uit te vogelen hoe ze op kunnen groeien zonder uit elkaar te groeien. Ondertussen dreigt er gevaar. Hawkins wordt namelijk bedreigd door oude en nieuwe gevaren en Eleven en haar vrienden worden eraan herinnert dat het kwaad nooit stopt, het evolueert. Ze moeten samenwerken om te overleven en onthouden dat vriendschap sterker is dan angst.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Stranger Things seizoen 3 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 4 juli staat het nieuwe seizoen van Stranger Things op Netflix. Seizoen 3 bestaat uit 8 afleveringen die allemaal in één keer op Netflix zullen worden geplaatst.

Wat vind jij van de Stranger Things seizoen 3 trailer?

Bron: Netflix, Variety.

Lees ook: Hoogst gewaardeerde series op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen