• Home
 • Nieuws
 • Nieuwste Maleficent: Mistress of Evil trailer

Nieuwste Maleficent: Mistress of Evil trailer

De eerste Maleficent film, die een andere kijk op het karakter van Maleficent gaf, was een groot succes. Niet gek dus dat Disney besloten heeft om er een vervolg op te maken. Langzaamaan wordt er steeds meer bekend over de tweede film. Disney heeft nu een nieuwe Maleficent: Mistress of Evil trailer vrijgegeven en die ziet er al veelbelovend uit!

Maleficent: Mistress of Evil trailer      Maleficent: Mistress of Evil trailerBron: Disney

 

Waar gaat Maleficent: Mistress of Evil over?

Dit vervolg speelt zich een aantal jaar na de eerste film af. In Maleficent: Mistress of Evil heeft Aurora (Elle Fanning) zich verloofd met prins Phillip, maar Maleficent (Angelina Jolie) is daar alles behalve blij mee. Aurora vindt juist dat een huwelijk tussen haar en prins Phillip de twee koninkrijken, Ulstead en Moors, met elkaar verbindt. Maleficent probeert het huwelijk tegen te houden en komt daarmee in conflict met koningin Ingrith (Michelle Pfeiffer), de moeder van prins Phillip, die haar vertelt dat zij nu de voogdij van Aurora op zich zal nemen. Maleficent laat dit niet zomaar gebeuren, wat leidt tot een groot conflict tussen de twee.

In Maleficent: Mistress of Evil keren veel oude bekende terug, zo schittert Angelina Jolie uiteraard weer als Maleficent, maar er worden ook nieuwe karakters geïntroduceerd. Zo zal Michelle Pfeiffer de rol van de (slechte) koningin Ingrith op zich nemen. Ook zien we aan het einde van de trailer dat er meer wezens zoals Maleficent zijn.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Maleficent: Mistress of Evil trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Kijk jij na het kijken van de Maleficent: Mistress of Evil trailer ook zo uit naar de film? Gelukkig hoeven we nog maar eventjes geduld te hebben! Maleficent: Mistress of Evil draait vanaf 16 oktober in de Nederlandse bioscopen!

Wat vind jij van de Maleficent: Mistress of Evil trailer?

Bron: Disney

Lees ook: Disney verfilmt de Villain-serie van Serena Valentino als 'Book of Enchantment'

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

 • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen