• Home
 • Nieuws
 • De Hustlers' trailer met oa. Jennifer Lopez, Cardi B en Lili Reinhart

De Hustlers' trailer met oa. Jennifer Lopez, Cardi B en Lili Reinhart

Nog eventjes en dan kunnen we weer genieten van een film met allemaal powervrouwen in de hoofdrol! Binnenkort komt namelijk de film Hustlers uit, waarin onder andere Jennifer Lopez en Lili Reinhart te zien zullen zijn. De eerste Hustlers trailer is vrijgegeven en die ziet er veelbelovend uit.

Hustlers trailer   Hustlers trailer    Hustlers trailer    Hustlers trailer    Hustlers trailer     Hustlers trailerBron: STXfilms

In de Hustlers trailer zien we hoe de stripper Ramona (Jennifer Lopez) een aantal basismoves in de paal aan Destiny (Constance Wu) uitlegt. Ramona zit krap bij kas en werkt als stripper. Maar dan realiseert ze zich dat ze de mogelijkheid heeft om veel meer geld te verdienen. Ze krijgt namelijk veel klanten van Wall Street en volgens haar zijn het allemaal slechte mensen die geld afhandig hebben gemaakt van hard werkende mensen, zonder dat ze daar ooit voor naar de gevangenis hebben gehoeven. Ze besluit om samen met een paar andere vrouwelijke strippers deze mannen geld afhandig te maken.

Hustlers is gebaseerd op het New York Magazine artikel uit 2015 genaamd The Hustlers at Scores van Jessica Pressler. Het artikel wordt omschreven als een modern Robin Hood verhaal en gaat over een groep strippers die rijke klanten oplichten.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Hustlers trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Wil je na het zien van de Hustlers trailer het liefst zo snel mogelijk naar de bioscoop rennen? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. De film draait namelijk vanaf 19 september in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van de Hustlers trailer?

Bron: EW, Deadline, Variety.

Lees ook: De eerste 'Charlie's Angels' trailer is er

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Film top 6: oktober 2019

 • Recensie: Hustlers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen