• Home
 • Nieuws
 • Disney werkt aan een 'Home Alone' remake

Disney werkt aan een 'Home Alone' remake

Je kent vast de film Home Alone wel. Deze film wordt elk jaar tijdens Kerstmis uitgezonden en is ondertussen een ware klassieker geworden. Zoals jullie misschien wel weten worden er de laatste tijd van erg veel films een remake gemaakt. Het was dus eigenlijk een kwestie van tijd voordat er ook een Home Alone remake aan zou komen en die tijd is nu gekomen. Disney heeft namelijk aangekondigd dat ze voor hun nieuwe streamingdienst Disney+ een Home Alone remake gaan maken!

De eerste Home Alone film komt alweer uit 1990 en gaat over de 8-jarige jongen Kevin. Kevin komt uit een groot gezin en wanneer de familie op vakantie gaat vergeten ze Kevin per ongeluk mee te nemen! Kevin blijft hierdoor alleen achter met de feestdagen. Hij probeert er het beste van te maken, maar hij krijgt het nog zwaar te verduren als twee inbrekers het op zijn huis hebben voorzien!

Home Alone remake      Home Alone remake      Home Alone remake     Home Alone remakeBron: Twentieth Century Fox 

De CEO van Disney, Bob Iger, heeft gezegd dat er een Home Alone remake gaat komen. Hij heeft er verder nog niet veel over losgelaten, maar hij heeft wel verteld dat de films opnieuw worden gemaakt voor een nieuwe generatie. Vervolgens heeft hij ook bekendgemaakt dat naast Home Alone ook Night at the Museum, Diary of a Whimpy Kid en Cheaper by the Dozen een remake zullen krijgen.

Veel is er dus nog niet bekend over de Home Alone remake, maar Disney is er in ieder geval mee bezig. Op 12 november wordt de streamingdienst Disney+ in Amerika gereleased. Wanneer de streamingdienst in Nederland beschikbaar komt is nog niet bekend. Wel heeft Disney gezegd dat ze hun streamingdienst binnen 2 jaar overal ter wereld willen aanbieden.

We moeten dus nog even geduld hebben voordat de Home Alone remake er daadwerkelijk is.

Wat vind jij ervan dat er een Home Alone remake in de maak is?

Bron: Deadline, Disney, Digital Spy.

Lees ook: Er wordt gewerkt aan een 'Clueless' remake

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

 • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen