• Home
  • Nieuws
  • Er komt een nieuwe 'A Cinderella Story' in de kerstsfeer

Er komt een nieuwe 'A Cinderella Story' in de kerstsfeer

Misschien ken jij nog wel A Cinderella Story met Hillary Duff en daarna met Selena Gomez en Lucy Hale. Wij hebben goed nieuws want de franchise blijft doorgaan. En wel met A Cinderella Story: Christmas Wish. Deze keer hebben ze weer een leuk koppel gekozen namelijk Laura Marano van "A Perfect Date" en Gregg Sulkin ook wel bekend als Mason uit "Wizards of Waverly Place" of Wesley in "Pretty Little Liars". Bekijk nu snel de trailer van A Cinderella Story: Christmas Wish .

A Cinderella Story: Christmas Wish trailerBron: Warner Bros.

A Cinderella Story: Christmas Wish is inmiddels alweer de vijfde film in de franchise. Eerder verschenen natuurlijk de films: A Cinderella Story (Hillary Duff), Another Cinderella Story (Selena Gomez), A Cinderella Story: Once Upon a Song (Lucy Hale) en A Cinderella Story: If the Shoe Fits (Sofia Carson). Maar zoals de nam al een beetje verklapt is A Cinderella Story: Christmas Wish de eerste film die zich rond Kerstmis afspeelt.

In A Cinderella Story: Christmas Wish volgen we Kat Decker (Laura Marano van "A Perfect Date"), een meisje dat ervan droomt om een singer/sonwriter te worden. Maar op dit moment is ze een zingende elf in Santaland zodat zij haar rekeningen kan betalen. Natuurlijk mag een gemene stief familie daar niet bij ontbreken. En dan valt ze voor de knappe Nick (Gregg Sulkin). Hij is de knappe nieuwe kerstman, maar haar familie bedreigt nu haar geluk. Ze hebben zich namelijk gerealiseerd dat Kat is uitgenodigd voor het Wintergarden Christmas Gala en daar willen ze maar wat graag een stokje voor steken.

Bekijk hieronder de A Cinderella Story: Christmas Wish trailer:

 

 

De A Cinderella Story: Christmas Wish trailer geeft ons alles waar we op hadden kunnen hopen: een gemene stiefmoeder, stiefzusters, een knappe jongen, een meisje met grote dromen, prachtige jurken en een ontwakende liefde! De film verschijnt in de herfst van dit jaar op DVD, maar er is nog geen precieze releasedatum bekendgemaakt.

Bron: Warner Bros.

Lees ook: Michiel Huisman te zien in Netflix kerstfilm 'A Boy Called Christmas'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • Kerstcadeau kopen? Doe een e-book cadeau!

  • De 13 leukste kerstfilms voor de feestdagen

  • De 10 beste Hallmark kerstfilms

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen