Er komt misschien een 'Aladdin 2'

Heb jij ook zo genoten van de live-action film Aladdin? De film was een groot succes in de bioscopen en bracht wereldwijd maar liefst 1 miljard dollar op! Aladdin blijkt zo’n groot succes te zijn dat Disney nu aan het overwegen is om een Aladdin 2 te maken. Wij zien een sequel zeker wel zitten!

Aladdin 2     Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2      Aladdin 2Bron: Disney

De producer van de live-action Aladdin film, Dan Lin, heeft in een interview met de website Comicbook aangegeven dat hij het zeker ziet zitten om een Aladdin 2 te gaan maken en dat er zelfs al gesprekken met Disney over zijn geweest. Hij heeft er het volgende over te zeggen: “Toen we bezig waren met de eerste film wilden we een goede film neerzetten en zien wat het publiek ervan vond. Het publiek bleek het geweldig te vinden en ze lijken ook graag een vervolg op Aladdin te willen zien. Wij denken dat er nog veel meer te vertellen valt in een tweede film. Als er een vervolg komt dan zullen we net als de eerste film geen een-op-een remake maken, maar we gaan weer kijken naar wat er al eerder is gedaan en wat we kunnen vertellen met het onderliggende verhaal. Zonder al te veel weg te geven zijn we zeker aan het kijken waar we met deze franchise heen kunnen gaan.”

Zoals je misschien wel weet zijn er twee vervolgen gemaakt op de eerste geanimeerde Aladdin film, namelijk Aladdin and the Return of Jafar en Aladdin and the King of Thieves. Disney heeft dus genoeg mogelijkheden voor een verhaallijn voor Aladdin 2.

Het is dus nog niet zeker of Aladdin 2 er ook daadwerkelijk gaat komen, maar gezien het succes van de eerste film en het feit dat Disney een vervolg overweegt laat ons toch wel hopen dat de sequel er echt gaat komen! Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte.

Wat vind jij ervan dat Disney misschien een Aladdin 2 gaat maken?

Bron: Collider, Movieweb, Comicbook,

Lees ook: Top 10 ergste Disney slechteriken

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

 • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen