• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum van 'To All the Boys I've Loved Before 2'

Dit is de releasedatum van 'To All the Boys I've Loved Before 2'

Ja! Eindelijk is er weer wat nieuws bekend gemaakt over To All the Boys I’ve Loved Before 2. Eerder werd er namelijk officieel bevestigd dat er een vervolg op de populaire film uit 2018 zou verschijnen. Netflix heeft nu eindelijk de releasedatum van de sequel vrijgeven. We moeten nog wel eventjes geduld hebben, maar we kunnen wel alvast uitkijken naar To All the Boys I’ve Loved Before 2.

Op 12 februari 2020 kunnen we genieten van To All the Boys I’ve Loved Before 2! De officiële titel van de sequel is To All the Boys: P.S. I Still Love You en zal de verhaallijn volgen van het tweede boek uit de trilogie van Jenny Han (in het Nederlands uitgekomen onder de naam P.S. Ik hou nog steeds van je). In de sequel keren zowel Noah Centineo als Lana Condor als respectievelijk Peter Kavinsky en Lara Jean terug. Er wordt ook een nieuw karakter geïntroduceerd. Lara Jean heeft namelijk een brief geschreven aan John Ambrose die ook per ongeluk door haar zusje verstuurd is. John Ambrose zal in To All the Boys I’ve Loved Before 2 een grote rol krijgen en hij wordt gespeeld door Jordan Fisher (Liv and Maddie).

Bron: Netflix

 

Waar gaat To All the Boys I’ve Loved Before 2 over?

De eerste film volgde het verhaal van het eerste boek vrij goed, dus waarschijnlijk zal het tweede deel ook grotendeels de verhaallijn van het tweede boek gaan volgen. In het tweede boek heeft Lara Jean een relatie met Peter Kavinsky. Eigenlijk had ze niet verwacht dat ze echt verliefd op hem zou worden, omdat hun relatie in eerste instantie nep was. Het wordt nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert aan wie er ook per ongeluk een brief is verstuurd. Langzaam keren haar gevoelens voor die jongen ook weer terug. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?

Er belooft ons weer genoeg te wachten te staan in To All the Boys I’ve Loved Before 2! Is het al bijna 12 februari?!

Bron: Entertainment Weekly.

Lees ook: De leukste romantische Young Adult films op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen