• Home
  • Nieuws
  • De opnames voor 'To All The Boys I've Loved before 3' zijn begonnen

De opnames voor 'To All The Boys I've Loved before 3' zijn begonnen

Dat er een vervolg op To All The Boys I’ve Loved before in de maak was wisten we al (de releasedatum is zelfs al vrijgegeven!), maar Lana Condor en Noah Centineo, de hoofdrolspelers uit de eerste film, hebben nu bekend gemaakt dat ze zelfs al begonnen zijn aan To All The Boys I've Loved before 3! We kunnen de komende tijd dus nog genieten van Lara Jean en Peter Kavinsky.

Op een vrolijke Instagram video brengen de twee hoofdrolspelers het nieuws naar buiten. Ze hebben de opnames van het vervolg op de eerste film al afgerond en ze zijn nu al bezig met de opnames van To All The Boys I've Loved before 3! In het filmpje is te zien dat de twee acteurs er ontzettend enthousiast over zijn en ze zijn vooral heel blij dat ze er nu eindelijk iets over mogen zeggen. Bekijk de aankondiging hieronder:

To All The Boys I’ve Loved before 3 heeft ook al een titel. De film zal namelijk To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean gaan heten. Dit is ook de titel van het derde deel uit de trilogie van Jenny Han (in het Nederlands uitgekomen onder de naam Veel liefs, Lara Jean). De film zal dus hoogstwaarschijnlijk het verhaal van het derde boek volgen. In het derde deel loopt het leven van Lara Jean eigenlijk op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, het gaat goed tussen haar en Peter en haar vader gaat hertrouwen. Maar aan het einde van het schooljaar begint ze toch zorgen te krijgen: waar gaat ze studeren? En houdt haar relatie met Peter dan wel stand?

Wanneer To All The Boys I’ve Loved before 3 te zien is, heeft Netflix nog niet bekend gemaakt. Wij kijken in ieder geval al uit naar de derde film!

Bron: Netflix

Lees ook: Gedachten die we hebben als we Young Adult kijken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Young Adult top-5: september

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen