• Home
  • Nieuws
  • Op deze datum is Disney+ beschikbaar in Nederland

Op deze datum is Disney+ beschikbaar in Nederland

Zoals jullie misschien wel weten komt Disney met een eigen streamingdienst, genaamd Disney+. De afgelopen tijd zijn het uiterlijk, de content en de Amerikaanse releasedatum al bekendgemaakt. Helaas zaten wij in Nederland nog even in onzekerheid, want wanneer wordt Disney+ ook in ons land beschikbaar? Wij hebben nu het antwoord op jouw dringende vraag!

Disney+Bron: Disney

Disney+ is, net als bijvoorbeeld Netflix en Videoland, een streamingdienst waarop je films en series kan kijken. Dit zullen niet alleen oude films en series zijn, maar ook zeker gloednieuwe. Het gaat hierbij niet enkel om content van Disney zelf, maar ook van hun dochterbedrijven. Zo kun je dus genieten van Pixar, Marvel, LucasFilm (Star Wars), National Geographic en 20th Century Fox!

De prijs van Disney+ valt op zich best wel mee. De streamingdienst kost namelijk €69,99 per jaar of €6,99 per maand. Dit is zelfs nog een euro goedkoper dan het basisabonnement van Netflix! Dat Disney+ goedkoper zou zijn dan hun concurrenten had Disney natuurlijk al aan ons beloofd. En gelukkig zijn ze die belofte dan ook daadwerkelijk nagekomen!

Eerder lieten wij jullie al weten dat Disney+ vanaf 12 november 2019 in Amerika en Canada beschikbaar zou zijn. De verwachting was dat wij in Nederland begin 2020 van Disney+ zouden kunnen genieten. Maar gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten. De releasedatum van Disney+ in Nederland is namelijk ook 12 november 2019. YES!

Binnenkort kunnen we onder andere kijken naar de live-action film van Lady and the Tramp, de serie over Loki en High School Musical: The Musical: The Series.

Bron: Disney

Lees ook: Alle aankomende Disney live-action films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen