• Home
  • Nieuws
  • Dit is de 'Grey's Anatomy' seizoen 16 trailer

Dit is de 'Grey's Anatomy' seizoen 16 trailer

Pas op: Spoilers!

Orange is the new grey; dit is de nieuwe slogan van Grey’s Anatomy! Het vijftiende seizoen was erg heftig en er is veel gebeurd. De fans bleven achter met ontzettend veel vragen: Wat staat Meredith Grey te wachten na haar misdaad? Wat is er gebeurd met Jackson? Gelukkig geeft de Grey’s Anatomy seizoen 16 trailer ons een aantal antwoorden en het belooft een heftig seizoen te gaan worden!

Grey’s Anatomy seizoen 16 trailerBron: ABC

In Grey’s Anatomy seizoen 15 hebben we gezien dat Meredith Grey een misdaad heeft begaan. Ze wilde graag een familie helpen en heeft daarom verzekeringsfraude gepleegd. In de Grey’s Anatomy seizoen 16 trailer komen we erachter dat Meredith hiervoor gestraft wordt door middel van een taakstraf. Wanneer er een kennis van haar langsrijdt, probeert ze nog te doen alsof ze met vrijwilligerswerk bezig is, maar helaas valt ze door de mand. In het volgende shot vertelt Dr. Bailey dat Meredith Grey, Alex Karev en Richard Webber niet langer in het Grey Sloan Memorial Hospital werken vanwege criminele activiteiten!

Waarschijnlijk weten jullie nog wel dat het leek alsof Jackson in rook opging toen hij de mist inliep. Hij liet Maggie bang en alleen achter, terwijl ze naar hem op zoek ging. In de Grey’s Anatomy seizoen 16 trailer lijkt het er heel erg op dat hij zijn dood tegemoet is gelopen. We zien dat Maggie de paramedici in de richting van Jackson stuurt, maar hoe hij eraan toe is krijgen we helaas niet te zien.

Bekijk hieronder de Grey’s Anatomy seizoen 16 trailer:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ask and you shall receive 😏#GreysAnatomy

Een bericht gedeeld door Grey's Anatomy Official (@greysabc) op

Het is wel duidelijk dat ons weer veel te wachten staat in het nieuwe seizoen! Vanaf 26 september 2019 is Grey’s Anatomy seizoen 16 in Amerika op ABC te zien.

Bron: ABC

Lees ook: Grey's Anatomy cast toen en nu

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen