• Home
  • Nieuws
  • Ontmoet 'The Little Mermaid' live musical cast

Ontmoet 'The Little Mermaid' live musical cast

Eerder werd er al bekendgemaakt dat er naast een The Little mermaid live action film ook een The Little Mermaid live musical gaat komen! Het was al bekend dat zowel Queen Latifah als Auli’i Cravalho (de stem van Moana) er in mee gaan spelen. Het netwerk ABC laat ons nu kennismaken met de gehele The Little Mermaid live musical cast in kostuum door middel van een filmpje!

In het filmpje dat het netwerk ABC heeft gedeeld maken we dus niet alleen kennis met Auli’i Cravalho als Ariël en Queen Latifah als Ursula, ook de andere karakters komen voorbij! Zo is te zien dat de rapper Shaggy de rol van de krab Sebastian zal gaan vertolken, John Stamos (Full House) neemt de rol van chef Louis op zich en Graham Phillips (The Good Wife) zal de rol van Prince Eric gaan spelen.

 

Ben je benieuwd geworden naar de The Little Mermaid live musical cast? Bekijk het filmpje snel hieronder:

De The Little Mermaid live musical is een samenwerking tussen The Wonderful World of Disney en het network ABC. De musical zal een combinatie zijn van live optredens en de tekenfilm zelf. Tijdens de musical zal de tekenfilm op verschillende schermen te zien zijn en de acteurs zullen live op het podium een aantal scènes gaan naspelen.

 

The Little Mermaid

De Kleine Zeemeermin gaat over de zeemeermin Ariël die er altijd van heeft gedroomd om een kijkje te nemen in de mensenwereld. Wanneer ze prins Eric, een mens, redt van de verdrinkingsdood besluit ze dat ze naar de mensenwereld wil gaan. Ze gaat naar de zeeheks Ursula toe die haar benen geeft in ruil voor de stem van Ariël…

Op 5 november zal The Little Mermaid live musical te zien zijn op het netwerk ABC in Amerika. Of en wanneer de musical ook in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bron: Entertainment Weekly, ABC.

Bron thumbnail: YouTube

Lees ook: Commotie rondom Ariël, de originele stem van Ariël zegt het volgende

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 8 plot holes in Disney films

  • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Zoek in artikelen