• Home
 • Nieuws
 • Het verloop van de 'Charmed' reboot lijkt op Harry Potter

Het verloop van de 'Charmed' reboot lijkt op Harry Potter

Pas op: Spoilers!

Het is alweer een jaar geleden dat de allereerste aflevering van de Charmed reboot werd uitgezonden! Hierin maakten we kennis met drie nieuwe heksen, genaamd Mel, Macy en Maggie. En inmiddels kunnen we al bijna gaan genieten van het tweede seizoen van de Charmed reboot. Wij kunnen jullie alvast verklappen dat het verloop van de Charmed reboot heel erg op Harry Potter lijkt.

charmed reboot  charmed reboot  charmed reboot  charmed reboot  charmed reboot  charmed rebootBron: The CW

In het eerste seizoen van de Charmed reboot maken we kennis met de ‘Charmed Ones’: Mel, Macy en Maggie. Zij ontdekken dat ze heksen zijn en worden geïntroduceerd aan een hele nieuwe wereld. Het verhaal is nog heel erg luchtig en licht. Maar hoe verder we in het verhaal komen hoe duisterder het wordt. Langzaam ontdekken ze dat de wereld waarin ze terechtgekomen zijn vol zit met geheimen. Hierbij gaat het om geheimen uit hun eigen verleden, maar ook om geheimen uit het verleden van de Lichtgidsen.

Het bovenstaande klinkt ons natuurlijk heel bekend in de oren, want het lijkt heel erg op Harry Potter. In de eerste film ontdekt Harry Potter dat hij een tovenaar is en wordt hij vrienden met Ron & Hermelien. Je sluit de karakters vanaf het begin in je hart! Vanaf ongeveer het derde Harry Potter boek of de film komen ze erachter dat er veel meer aan de hand is dan ze eigenlijk dachten. En dat geldt nu ook voor het tweede seizoen van de Charmed reboot! Macy, Mel en Maggie gaan kennis maken met een hele nieuwe wereld vol met demonen en duistere magie. En ze komen erachter hoe deze wereld in elkaar zit.

Bekijk hieronder de trailer voor een duister voorproefje:

In het tweede seizoen van de Charmed reboot zullen Macy, Mel en Maggie de taken van de Ouderen over gaan nemen. En dat doen ze ieder op hun eigen manier. Verder krijgen we ook verschillende kanten van Macy te zien, aangezien ze natuurlijk een duistere kant heeft.

Het tweede seizoen van de Charmed reboot zal vanaf 11 oktober op The CW in Amerika worden uitgezonden. De kans is groot dat de afleveringen vrij snel daarna op Videoland gaan verschijnen, omdat dit ook het geval was bij het eerste seizoen van de Charmed reboot.

Bron: The CW, Videoland

Lees ook: Interview: Shannen Doherty

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

 • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

 • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen