• Home
  • Nieuws
  • Netflix werkt aan een 'Murder Mystery' sequel

Netflix werkt aan een 'Murder Mystery' sequel

Eerder dit jaar verscheen de film Murder Mystery mét Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrollen op Netflix! Het was meteen een groot succes bij het publiek en daarom is het ook niet zo gek dat Netflix nu een Murder Mystery sequel wil gaan maken. En wie weet keren zelfs Adam Sandler en Jennifer Anisten wel terug in hun rollen en gaan ze wederom op zoek naar een moordenaar!

Murder Mystery sequelBron: Netflix

In Murder Mystery volgen we Nick Spitz, een agent uit New York, en zijn vrouw Audrey, een kapster. Ze hebben er lang op moeten wachten, maar ze gaan eindelijk samen op vakantie naar Europa om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. In het vliegtuig ontmoeten ze Charles (Luke Evans), die hen uitnodigt om het weekend op een jacht door te brengen. Helaas pakt dit net even anders uit, als er een moord wordt gepleegd. Nick en Audrey worden verdacht, maar hebben het niet gedaan en gaan op onderzoek uit om erachter komen wie er wél achter de moord zit.

Mede door het acteertalent van Adam Sandler en Jennifer Aniston is Murder Mystery uitgegroeid tot een groot succes. Netflix is nu in gesprek met James Vanderbilt, de schrijver van de eerste film, om het script voor de Murder Mystery sequel te schrijven. Daarnaast is Netflix van plan om Adam Sandler en Jennifer Aniston weer terug te laten keren in de rollen van Nick en Audrey Spitz. Maar dit is helaas nog niet zeker!

Murder Mystery sequelBron: Netflix

Murder Mystery is een echte whodunit en dus kan de sequel ook eventueel om iemand anders uit de eerste film draaien. Zoals bijvoorbeeld om de personages Grace Anderson of Tobias Quince! Op dit moment is er nog geen script geschreven, dus het verhaal in de Muder Mystery sequel kan nog alle kanten op. Wij zijn erg benieuwd of Adam Sandler en Jennifer Ansiton terug gaan keren. Stiekem hopen wij van wel, want ze hebben een heerlijke chemie met elkaar!

Bron: Netflix, The Hollywood Reporter, DigitalSpy

Lees ook: Millie Bobbie Brown produceert haar eigen film 'A Time Lost' voor Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen