• Home
  • Nieuws
  • Dit is de cast van de 'One of Us Is Lying' tv-serie

Dit is de cast van de 'One of Us Is Lying' tv-serie

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de pilotaflevering van de One of Us Is Lying tv-serie, gebaseerd op het spannende YA boek Een van ons liegt van Karen M. McManus. Deze wordt geregisseerd door niemand minder dan Jennifer Morrison, bekend als Emma Swan uit Once Upon A Time! Wij kunnen jullie verklappen dat het filmen eindelijk kan beginnen, want de cast van de One of Us Is Lying tv-serie is door Peacock (streamingdienst van NBCUniversal) bekendgemaakt. Benieuwd of de gecaste acteurs en actrices aan jouw verwachtingen voldoen? Lees dan snel verder!

One of Us Is Lying tv-serieBron: Van Goor

In One of Us Is Lying gaan 5 leerlingen een straflokaal in, maar één iemand komt er nooit meer levend uit. Simon Kelleher is een leerling van Bayview High en heeft een roddel-app ontwikkeld. Hij heeft sappige nieuwe verhalen over vier populaire medescholieren en die is hij van plan te onthullen. Maar dan sterft hij onverwacht voor hun neus. Bronwyn, Cooper, Addy en Nate zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten zodra bekend wordt dat zijn dood geen ongeluk bleek te zijn…

Maar wie zullen er in de One of Us Is Lying tv-serie te zien zijn als Bronwyn, Cooper, Addy en Nate? Je hoeft niet langer meer in spanning te zetten, want Peacock (streamingdienst van NBCUniversal) heeft de cast van de One of Us Is Lying tv-serie bekendgemaakt. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karen M. McManus (@writerkmc) op

Bronwyn

Bronwyn is de beste van haar klas en is ontzettend gefocust op haar toekomst. Hierdoor vergeet ze soms een beetje dat ze in het heden leeft. De meeste klasgenoten bewonderen Bronwyn, maar ze is niet heel erg populair. En haar vijanden vragen zich af hoe ver ze zal gaan om de beste te blijven. De rol van Bronwyn zal vertolkt worden door Marianly Tejada (Sofia Carmona uit de serie The Purge en Elena Mendoza uit Orange is the New Black).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @marianlytejada op

Nate

De bad boy/crimineel van de school is natuurlijk Nate. Hij is een beruchte drugsdealer en delinquent, die samen met zijn alcoholverslaafde vader woont. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom de politie Nate als verdachte aanmerkt in de moordzaak van zijn klasgenoot. Nate zal gespeeld worden door Cooper van Grootel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door COOPER VAN GROOTEL (@coopervangrootel_) op

Addy

Addy is één van de populairste meisjes van de school en alles lijkt haar gemakkelijk af te gaan. Maar het is hard werken om een populaire cheerleader te zijn en ze verbergt dan ook de nodige geheimen. Ze denkt dat als mensen haar echt zouden kennen haar wereld uit elkaar zou vallen. De rol van Addy in de One of Us Is Lying tv-serie zal vertolkt worden door Annalisa Cochran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annalisa Cochrane (@annalisacochrane) op

Cooper

Net als de bovenstaande personages heeft ook Cooper een groot geheim. Hij zit in het honkbalteam van zijn school en is de werper. Hij staat op het punt om een levensveranderende professionele deal te tekenen, tenzij iets (of beter gezegd iemand) in zijn weg staat. Cooper zal gespeeld worden door Chibuikem Uche.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chibuikem Uche (@chib.uche) op

Janae

Ook Janae speelt een belangrijke rol in de One of Us Is Lying tv-serie. Ze is een punker en valt een beetje buiten de boot. Wanneer haar enige vriend wordt vermoord, blijft Janae heel erg boos achter. In plaats van te rouwen om de dood van Simon besluit Janae om zijn bittere nalatenschap te eren. Haar rol zal door Jessica McLeod (Sasha uit de serie You Me Her) vertolkt worden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karen M. McManus (@writerkmc) op

Jake

De aanvoerder van het Footballteam is Jake en daarnaast is hij ook het vriendje van Addy. Hoewel het misschien lijkt alsof hij alles goed voor elkaar heeft is het voor hem nooit genoeg. Jake zal gespeeld worden door Barrett Carnahan. Hij is vooral bekend door zijn rol als Big Dave in de serie Grown-ish.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Barrett Carnahan (@barrettcarnahan210) op

Maeve

Tot slot hebben we nog het kleine zusje van Bronwyn, genaamd Maeve. Zij heeft een ontzettend moeilijke jeugd gehad, omdat ze gediagnostiseerd werd met Leukemie. Nu ze beter aan het worden is, probeert ze de verloren jaren in te halen. Maeve zal gespeeld worden door Melissa Callazo (Circus Oddity uit The Little Mermaid).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door melissa (@melissacollazo) op

De cast van de One of Us Is Lying tv-serie ziet er in ieder geval veelbelovend uit, hopelijk wordt de pilotaflevering dat ook! Wij zijn namelijk heel erg benieuwd en kunnen niet wachten op de One of Us Is Lying tv-serie!

Bron: Peacock, Instagram, Deadline

Lees ook: Dit is de cast van de 'Shadow and Bone' serie

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Jennifer Morrison vertelt waarom ze stopt met Once Upon A time

  • Recensie: Een van ons liegt

  • Jennifer Morrison neemt voor de laatste keer afscheid van Once Upon A Time

Zoek in artikelen