Dit is de eerste 'The Witcher' trailer

Binnenkort kunnen we op Netflix genieten van een nieuwe fantasy serie. De streamingdienst komt namelijk met de serie The Witcher die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski. Netflix heeft eerder al de eerste beelden van de serie vrijgegeven, waarin we al een eerste blik op Henry “Superman” Cavill konden werpen. Hij speelt namelijk de hoofdpersoon Geralt in de serie. Netflix heeft nu de eerste The Witcher trailer vrijgegeven en die ziet er al episch uit!

The Witcher trailerBron: Netflix


Waar gaat The Witcher over?

Geralt of Rivia is een eenzame monsterjager. Hij probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

In The Witcher trailer maken we kennis met het karakter Geralt of Rivia en zien we hem vechten tegen verschillende mensen en monsters. De trailer ziet er al spectaculair uit en belooft een feest te worden voor de fantasy liefhebbers. De serie is gebaseerd op de boeken en niet op de populaire videogames, dat heeft de maker van de serie in een interview laten weten. Toch lijkt de serie wat leuks in petto te hebben voor de fans van de videogame. In The Witcher 3 zat namelijk een scène waarin we Geralt een bad zien nemen. Deze scène is bij veel gamers erg bekend en populair. In de trailer zien we Henry Cavill als Geralt ook een bad nemen en deze scène lijkt veel overeenkomsten te tonen met de scène uit de videogame!

The Witcher trailerBron: Netflix

 

Ben je benieuwd geworden naar The Witcher trailer? Bekijk hem snel hieronder!

We moeten nog eventjes geduld hebben voordat we van dit fantasy verhaal kunnen gaan genieten. Vanaf 20 december staat The Witcher op Netflix.

Bron: ew.com, The Hollywood reporter, Netflix, The verge.

Lees ook: HBO werkt aan een 'Game of Thrones' prequel over de Targaryens

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen