• Home
  • Nieuws
  • De Sanderson zusters willen terugkeren in de 'Hocus Pocus' sequel

De Sanderson zusters willen terugkeren in de 'Hocus Pocus' sequel

‘I put a spell on you’. Het is alweer 26 jaar geleden dat de film Hocus Pocus in de bioscopen werden gereleased. We maakten kennis met de Sanderson zusters: Winifred, Mary en Sarah! Ondanks hun gemene bedoelingen hebben ze onze harten gestolen en zouden we ze het liefste zien terugkeren in de Hocus Pocus sequel waar Disney+ aan werkt. De actrices laten weten dat ze er zeker voor open staan.

Hocus Pocus sequelBron: Disney

Hocus Pocus gaat over drie heksenzusters, die in 1693 ter dood veroordeeld zijn en nu na 300 jaar door een vloek weer terug zijn op aarde om te proberen onsterfelijk te worden. De jongen die de vloek in werking heeft gebracht door een magische kaars aan te steken, Max, wordt nu het doelwit van de heksen, samen met zijn zusje Dani en zijn vriendin Allison. Met de hulp van een onsterfelijke kat nemen zij het op tegen de drie heksenzusters. 

De actrices die de rollen van de Sanderson zusters vertolken in Hocus Pocus hebben laten weten dat ze ontzettend graag zouden willen terugkeren in hun rollen. Bette Midler (Winifred Sanderson) hoopt dat de makers haar benaderen voordat ze in een echt ‘lijk’ verandert. We willen weer vliegen. Ze hoopt dat Disney+ een groot succes wordt en dat ze de rol weer mag spelen, Winifred is natuurlijk wel haar favoriete karakter. Ze kan in ieder geval niet wachten om het script te lezen.

Hocus Pocus sequelBron: Disney

Kathy Najimy (Mary Sanderson) laat weten dat ze er online achter kwam dat er een Hocus Pocus sequel aan gaat komen (net als iedereen dus). Ze zegt ook eerlijk dat ze alle drie met veel verschillende projecten bezig zijn, dus ze weet niet of ze de rollen überhaupt aangeboden krijgen. Misschien is het lot ze gunstig gezind en hebben ze alle drie tegelijk tijd om aan de Hocus Pocus sequel te werken. En mocht dat niet het geval zijn dan zou ze toch graag een cameo doen!

Tot slot ziet Sarah Jessica Parker (Sarah Sanderson) het ook wel zitten om weer in de rol van de heks te kruipen: ‘’We hebben allemaal ja gezegd. Nu is het afwachten’’.

Bron: Disney, Entertainment Weekly, Entertainment Tonight

Lees ook: Dit is de avontuurlijke 'Jungle Cruise' trailer mét Dwayne Johnson

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5 x Halloween films voor chicks die niet houden van horror

  • Hocus Pocus 2 in de maak bij Disney+

  • Sarah Jessica Parker wil dolgraag een vervolg van Hocus Pocus doen

  • Er komt een 'Hocus Pocus' remake

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen