• Home
  • Nieuws
  • Disney onthult nieuwe live-action 'Mulan' trailer

Disney onthult nieuwe live-action 'Mulan' trailer

In 2019 konden we natuurlijk de Disney live-action films over Dumbo, The Lion King en Aladdin in de bioscoop bezoeken. Wat hebben we daar toch van genoten!  En de Disney-fans kunnen nu hun hart ophalen, want hier blijft het niet bij. Ook in 2020 staan er weer Disney live-action films op de planning en één daarvan is een remake van Mulan! We kunnen niet wachten tot het zover is, maar gelukkig heeft Disney nu een nieuwe live-action Mulan trailer gereleased.

live-action Mulan trailerBron: Disney

Net als de tekenfilm uit 1998 speelt de live-action film van Mulan zich af in China, tijdens de Han-dynastie. Fa Mulan ontdekt dat haar oude vader, Fa Zhou, het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Maar haar zieke vader kan helemaal niet vechten, dus besluit Mulan zijn plaats in het Keizerlijke leger over te nemen. Mulan vindt dat het haar plicht is om haar familie te beschermen!

Uit de nieuwe live-action Mulan trailer kunnen we wel een beetje opmaken dat de film niet letterlijk de tekenfilm gaat volgen. Wat we wel zien is dat het er veel ‘Material Arts’ in voor komt en dat de gevechten er spectaculair uitzien. En hoewel het draakje Mushu niet op het toneel zal verschijnen, vliegt er wel een prachtige Feniks voorbij. Maar niks is het wat het lijkt en het blijkt een krachtige heks te zijn!

Bekijk hieronder de nieuwe live-action Mulan trailer:

De nieuwe live-action Mulan trailer heeft ons wel ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar de film, zeker omdat de film heel anders zal zijn dan de tekenfilm. Mulan is vanaf 27 maart 2020 in de bioscopen te zien.

Bron: Disney

Lees ook: Disney releaset Into the Unknown scène uit Frozen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen