Lucifer krijgt een musical aflevering

We kunnen binnenkort nog één keer genieten van onze favoriete duivel! Het nieuwe seizoen van Lucifer zal namelijk ook helaas het allerlaatste seizoen zijn. We moeten dan echt afscheid van deze leuke serie gaan nemen. Gelukkig hebben de makers met het laatste seizoen nog genoeg voor ons in petto! Lucifer seizoen 5 zal namelijk een heel speciale aflevering krijgen... een musical aflevering!

Lucifer            Lucifer           Lucifer           Lucifer           Lucifer           Lucifer           LuciferBron: Warner Bros. Television, Netflix

Zie je het al voor je? Een zingende en dansende Lucifer? Wij wel! En de makers van de serie ook. Er wordt door de makers namelijk al heel lang nagedacht over de mogelijkheid om een musical aflevering in de serie te verwerken. En eindelijk gaat hun wens in het laatste seizoen in vervulling! De tiende aflevering van seizoen 5 zal de musical aflevering gaan worden en zal ‘Bloody Celestial Karaoke Jam’ gaan heten. Gedurende de één uur durende aflevering zullen er verschillende musical liedjes ten gehore worden gebracht. Ildy Modrovich en Joe Henderson, de makers van de serie, hebben het volgende te zeggen over de musical aflevering: “We wilden een sterke verhaallijn creëren met een gegronde reden over waarom iedereen zingt en danst. Het kostte ons wat moeite om de aflevering te plannen, maar het is ontzettend leuk. Het wordt geweldig.”

De makers van Lucifer wilden helaas nog niks loslaten over het plot van de musical aflevering. Ook is er nog geen releasedatum vrijgegeven voor het laatste seizoen van Lucifer. Wel weten we dat het laatste seizoen ergens in 2020 van start zal gaan. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bron: EW.com

Lees ook: De leukste musical afleveringen in tv-series!

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen