• Home
 • Nieuws
 • Dit vindt Penn Badgley van het einde van You seizoen 2

Dit vindt Penn Badgley van het einde van You seizoen 2

Pas op! Spoilers voor You seizoen 1 & 2

Eindelijk kunnen we sinds december genieten van het tweede seizoen van You en dit seizoen is minstens net zo spannend als het eerste seizoen! In seizoen 1 leren we Joe kennen en zien we dat hij een duistere kant heeft. De kijker ziet hoe hij onder andere Benji, Peach en Beck van het leven beroofd. In seizoen 2 maken we kennis met een nieuwe liefdesinteresse voor Joe die ook een duistere kant blijkt te hebben... Penn Badgley vertelt wat hij van het einde van You seizoen 2 vond.

In de laatste aflevering van You seizoen 2 wordt onthuld dat Love, net als Joe, een duistere kant heeft. Ze blijkt zelf ook een aantal moorden op haar geweten te hebben én ze onthuld dat ze zwanger blijkt te zijn. Dit waren een aantal schokkende twists, zelfs voor Penn Badgley, de acteur die Joe speelt. Hij zegt het volgende over het einde van You seizoen 2: “Ik vond de onthulling best lastig. Ik was alleen in staat door het tweede seizoen heen te komen, omdat ik dacht dat ze in ieder geval voor elkaar gemaakt zijn. Als ik gedurende het tweede seizoen had geweten dat er mensen dood zouden gaan was het moeilijker geweest.” Penn Badgley vertelt ook aan Entertainment Weekly dat hij in eerste instantie niet blij was met het einde van seizoen 2: “Toen ik erachter kwam welke richting het op ging, was ik best verdrietig, omdat ik heel egoïstisch wilde dat er een meer postieve oplossing was. Maar net zoals Beck doodging in seizoen 1 realiseerde ik me dat dit een meer accurate reflectie van de realiteit is en een meer verantwoordelijke, want ‘Joe verdient dat niet’.”

You seizoen 2         You seizoen 2             You seizoen 2Bron: Netflix

Penn Badgley zegt ook dat Joe eigenlijk niet op zoek is naar ware liefde. “Hij is niet een persoon die gewoon iemand nodig heeft die van hem houdt, hij is een moordenaar! Hij is een sociopaat. Hij mishandeld mensen, heeft waanvoorstellingen en is geobsedeerd door zichzelf. Je kan jezelf niet voor de gek houden door te denken dat hij alleen maar iemand nodig heeft die goed voor hem is. Niemand is goed voor hem! Dus eigenlijk is het einde perfect. Dit was de manier waarop het moest gaan, want hij heeft een onomstotelijk probleem en als het zoiets zal zijn als ‘ze zijn voor elkaar gemaakt, hij had alleen maar iemand nodig die ook mensen vermoord’, dan zou dat geen gerechtigheid zijn. Ik denk dat het erg goed de realiteit weergeeft, want ik denk niet dat mensen die andere mensen vermoorden zoiets denken als ‘ik heb gewoon iemand nodig die hetzelfde kan doen als mij.’”

Gelukkig voor de fans zal You seizoen 2 niet het laatste zijn! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er in 2021 een derde seizoen van deze populaire serie gaat komen.

Bron: EW.com, Deadline.

Lees ook: Penn Badgley verklapt dat 'YOU' seizoen 3 onderweg is

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen