Er bestaat een Jason Momoa kleurboek

Eén van de knapste acteurs is misschien wel Jason Momoa. Je kan deze acteur kennen als Khal Drogo van Game of Thrones en van de film Aquaman, waarin hij de titelrol vertokte. Deze acteur laat menig vrouwenhart sneller kloppen met zijn mooie lokken en gespierde lichaam. Kan jij nou ook geen genoeg krijgen van deze acteur? Dan is er goed nieuws! Er bestaat nu namelijk een Jason Momoa kleurboek voor volwassenen! Zo hoef jij Jason Momoa nooit meer te missen.

Bron: Warner Bros.

Tegenwoordig bestaan er al meerdere kleurboeken voor volwassenen, maar nu vond Maurizio Campidelli het een goed idee om een kleurboek van Jason Momoa te maken! Het kleurboek heet Crush and Color: Jason Momoa: A Coloring Book of Fantasies With an Epic Dreamboat en bevat kleurplaten van Jason Momoa die verschillende activiteiten onderneemt. Zo is er een kleurplaat waarop hij te zien is dat hij aan het zeilen is, één waarop hij aan het mediteren is en zelfs één waar hij in bad zit. In totaal bevat het boek 35 kleurplaten. Bekijk hieronder een impressie van de kleurplaten!

Pas op 16 december 2022 zullen we Jason Momoa weer terugzien als Aquaman in de film Aquaman 2. Dit kleurboek is een goed excuus om de tijd door te komen tot we weer van Jason Momoa mogen gaan genieten. 

Psst! Wil je nog meer wegzwijmelen bij Jason Momoa? Lees dan vooral ook ons artikel met 10 redenen waarom Jason Momoa een lekker ding is!

Bron: BoredPanda, CNet.

Lees ook: Dit is de 'See' trailer met Jason Momoa

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 redenen waarom Jason Momoa een lekker ding is

  • Trailer van nieuwe kannibalistische liefdesfilm The Bad Batch

  • De nieuwe trailer van Justice League is er, en hij is episch!

  • Deze actrice gaat misschien Mera spelen in Aquaman

  • Dit weten we tot nu toe over Aquaman

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen