• Home
  • Nieuws
  • Dit is de 'Dragonheart Vengeance' trailer

Dit is de 'Dragonheart Vengeance' trailer

In 1996 kwam de fantasyfilm Dragonheart uit die ondertussen een cult klassieker geworden is. Na deze film werd er nog een vervolg gemaakt en twee prequels. Dragonheart Vengeance is de derde prequelfilm in deze franchise en eindelijk is de Dragonheart Vengeance trailer gereleased! De trailer zit vol met actievolle gevechten en spannende momenten.

Dragonheart Vengeance trailerBron: Universal 1440 Entertainment

 

Waar gaat Dragonheart Vengeance over?

Lukas is een jonge boer die aan een epische missie naar wraak begint wanneer zijn familie vermoord wordt door plunderaars. Samen met een majestueuze draak en de roekeloze, zwaardvechtende huurling Darius vormt hij een onwaarschijnlijk trio. De ijsspuwende draak is ooit uit het rijk verbannen nadat ze het leven van de koning niet wist te redden. Door Lukas komt ze tevoorschijn uit haar schuilplaats. Haar mythische krachten onthullen ontdekkingen en beloningen die nog belangrijker zijn dan wraak.

De rol van Lukas wordt vertolkt door Jack Kane, die je kan kennen van onder andere de film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. De stem van de draak wordt door niemand minder dan Helena Bonham Carter ingesproken (Harry Potter and the Deathly Hallows). Joseph Millson (Angel Has Fallen) vertolkt de rol van Darius.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Dragonheart Vengeance trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Heb jij na het zien van de Dragonheart Vengeance trailer ook meteen zin om de film te gaan kijken? Dan is er goed nieuws, want vanaf 18 maart is de film verkrijgbaar op Blu-ray en DVD!

Bron: Screenrant, Universal Pictures.

Lees ook: Oudere fantasy films die je wil zien

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Recensie: Divergent 3 - Samensmelting

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen