• Home
  • Nieuws
  • Sarah J. Maas onthult titel en releasedatum van vierde Hof van doorns en rozen boek

Sarah J. Maas onthult titel en releasedatum van vierde Hof van doorns en rozen boek

Sarah J. Maas is ondertussen echt een begrip in de Young Adult en fantasy boekenwereld geworden. Niet alleen heeft ze de geweldige De Glazen Troon-serie geschreven (Throne of Glass), ook heeft zij de Hof van doorns en rozen-serie (A Court of Thorns and Roses) geschreven. Tot nu toe zijn er vier delen van verschenen, waarvan het vierde deel dat in 2018 is gereleased eigenlijk deel 3,5 was en alvast een opzet naar het vierde boek. De fans hebben er een tijd op moeten wachten, maar Sarah J. Maas heeft nu eindelijk de titel én de releasedatum van het vierde Hof van Doorns en Rozen boek vrijgegeven!

A Court of Silver Flames

Op haar officiële Instagram pagina onthulde de auteur de titel en releasedatum van het boek. Het vierde boek gaat A Court of Silver Flames heten en zal gaan over Nesta en Cassian. Feyre en Rhysand zullen dus niet langer de hoofdrollen spelen in het nieuwe boek. Naar verluidt zal het verhaal van Nesta en Cassian ook weer een trilogie worden. Dat betekent dat we dus nog zeker drie boeken hebben om naar uit te kijken! Bekijk hieronder de Instagram post van Sarah J. Maas:

Releasedatum

Ook heeft de auteur meteen de releasedatum bekend gemaakt. Op 26 januari 2021 zal A Court of Silver Flames in het Engels verschijnen! We moeten dus nog wel eventjes geduld hebben voordat we weer in de wereld van Prythian kunnen duiken. Er is nog niet bekend gemaakt of A Court of Silver Flames ook weer vertaald zal worden naar het Nederlands, maar gezien het succes van Sarah J. Maas zal het ons niet verbazen. Is het al 26 januari?!

Bron: Instagram

Lees ook: De leukste Sarah J. Maas merchandise

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De leukste Perkamentus memes

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen