Wedding Crashers 2 mogelijk onderweg

In 2005 werd de leuke komedie film Wedding Crashers uitgebracht. In de film speelden Owen Wilson en Vince Vaughn de twee hoofdrollen. In 2020 is het precies 15 jaar dat Wedding Crashers is uitgebracht. De regisseur van de film vertelt nu in een interview dat hij al een tijd lang met het idee loopt om een vervolg op de eerste film te maken. Hij heeft zelfs al een idee waar Wedding Crashers 2 over zou kunnen gaan!

David Dobkin is de regisseur van de eerste film en hij vertelt aan de website Entertainment Weekly dat hij al jarenlang praat over een vervolg. Hij zegt er het volgende over: "We praten hier al vele jaren over. Vince, Owen en ik hebben zelfs al bij elkaar gezeten om over een vervolg te praten. We vonden dat erg leuk, maar we kwamen erachter dat we eigenlijk de eerste film nog een keer aan het maken waren en dat wilden we absoluut niet doen."

Bron: Richard Cartwright, New Line Cinema

Sinds die bespreking heeft David Dobkin ondertussen een nieuw idee gekregen voor Wedding Crashers 2: "Ik had een idee dat door mijn hoofd bleef spoken. Het speelt zich ongeveer 10 jaar later af en ineens zijn deze mannen in de 40 en zijn ze nog steeds single. Wat zullen ze doen? Dat vind ik erg interessant, want ik ken mannen die in de 40 en single zijn. Dat is voor sommigen van hen een struikelpunt omdat ze zich ineens realiseren dat ze misschien nooit vader zullen worden of nooit zullen trouwen. Dit werd een echt vraagstuk en levert een interessant uitgangspunt voor de film op."

Maar David Dobkin heeft geen haast om de film te maken. Hij zegt dat er onder andere gesprekken zijn geweest met Owen Wilson en Vince Vaughn, maar dat hij pas de film wil maken als de tijd er rijp voor is en de omstandigheden goed zijn. Of en wanneer Wedding Crashers 2 er gaat komen is dus nog de vraag. Het zou natuurlijk wel heel leuk zijn om te zien hoe het nu met John Beckwith en Jeremy Grey gaat!

Bron: EW.com

Lees ook: Cheaper by the Dozen acteurs spelen hun favoriete scènes 17 jaar later na

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • 10 romantische films op Netflix

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen