• Home
  • Nieuws
  • The Kissing Booth 3 is officieel aangekondigd

The Kissing Booth 3 is officieel aangekondigd

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor The Kissing Booth 2

De eerste twee The Kissing Booth films zijn heerlijk om te kijken! Na het einde van het tweede deel leek er al sterk gehint te worden naar een The Kissing Booth 3. Dit vermoeden is door Netflix bevestigd, want door middel van een filmpje heeft de streamingdienst bevestigd dat The Kissing Booth 3 officieel in de maak is! 

In het aankondigingsfilmpje van Netflix is te zien dat de gehele cast van The Kissing Booth 2 terug zal keren voor het derde deel. In het filmpje is te zien dat Joey King (Elle Evans) en Joel Courtney (Lee Flynn) per ongeluk een berichtje met daarin belangrijk nieuws naar iedereen van de cast doorsturen. Dit blijkt het nieuws te zijn dat The Kissing Booth 3 in de maak is. Bekijk het filmpje snel hieronder!

 

Waar gaat The Kissing Booth 3 over?

Aan het eind van The Kissing Booth 2 zagen we dat Elle uiteindelijk toch voor Noah koos en dat de twee toch nog dolgelukkig met elkaar zijn. We zien ook dat Marco nog steeds gevoelens heeft voor Elle en hij zegt zelfs dat 'Elle het waard is om op te wachten'. Zal er tussen Elle en Marco toch nog iets ontstaan in The Kissing Booth 3? Daarnaast zegt Elle dat ze op de wachtlijst staat voor de universiteit van Harvard en van Berkeley. Aan het eind van de film blijkt echter niets minder waar, want Elle is voor beide universiteiten aangenomen! Maar nu moet ze een keuze maken. Gaat ze naar de universiteit waar ze altijd samen met haar BFF Lee heen heeft gewild? Of besluit ze naar de universiteit te gaan in Boston waar haar vriendje Noah ook studeert? Dat dit een belangrijke verhaallijn in The Kissing Booth 3 zal gaan worden blijkt uit onderstaand fragment. Deze korte scène uit de derde film is al gereleased en hierin is te zien dat Elle gebeld wordt door Harvard. Bekijk hem snel hieronder!

Releasedatum

Een exacte releasedatum voor The Kissing Booth 3 is nog niet bekend gemaakt. Maar er is wel goed nieuws! Het derde deel van de film is namelijk in het geheim tegelijk met deel 2 opgenomen, wat betekent dat de film al grotendeels klaar is. Netflix heeft wel bekend gemaakt dat The Kissing Booth 3 in 2021 zal worden uitgebracht. Maar of dat aan het begin, midden of eind van 2021 zal zijn is nog niet bekend. Wij kijken in ieder geval uit naar The Kissing Booth 3!

Bron: Netflix, EW.com.

Lees ook: The Kissing Booth boeken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen