Volg nu gratis online Hogwarts lessen

Potterheads opgelet! Wacht jij ook stiekem nog steeds met smart op jouw brief van Zweinstein? En heb je er altijd al van gedroomd om Verweer tegen de zwarte kunsten en lessen in toverdrank te volgen? Dan is dit je kans! Je kunt nu namelijk gratis online lessen volgen op Zweinsteins Hoge School voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Een groep Potterheads heeft besloten om een eigen Harry Potter website op te richten genaamd Hogwartsishere.com. Op deze website kun je ontzettend veel doen. Zo kun je je aanmelden, je karakter kiezen en bepalen in welk huis je thuishoort. Daarna kun je een slaapzaal kiezen of er zelf een maken. Wil je geen student zijn? Dat kan ook! Je kan er ook voor kiezen om een geest, schouwer of expert van magische wezens te zijn. Je kan zelfs je eigen geschiedenis schrijven. Voor ieder wat wils! Op de website is zelfs een bibliotheek te vinden waar je verschillende dingen over de Harry Potter wereld kunt lezen, zoals spreuken die elke eerstejaars student moet kennen.

Bron: Warner Bros.

Wat het leukste is aan de website, is dat je ook online lessen kunt volgen! Verweer tegen de zwarte kunsten, bezweringen, transfiguratie, astronomie, toverdranken en kruidenkunde, op Hogwarts is here kun je al deze lessen volgen! Bij Verweer tegen de zwarte kunsten zijn er 9 lessen om te volgen. Zo krijg je in de eerste les een introductie over de zwarte kunsten, leer je welke spreuken er belangrijk zijn en leer je de Nox en Lumos bezwering inclusief hoe je de bezwering uitspreekt en welke beweging je maakt met je toverstok. Na afloop kan je zelfs een quiz maken om jouw kennis te testen! De studenten die goede cijfers halen bij de lessen kunnen zelfs meedoen om Hoofdmonitor (Head Boy of Head Girl) te worden. 

De lessen zijn stuk voor stuk erg uitgebreid en leerzaam en er wordt echt van je verwacht dat je de stof goed doorneemt. Met deze website lijkt het eventjes of je zelf echt op Zweinstein terecht bent gekomen!

Bron: Insider, Hogwarts is here.

Lees ook: Hilarische Harry Potter memes

Nieuwste artikelen

  • Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

  • 10 redenen waarom Chris Hemsworth een lekker ding is

  • Lees o.a. de nieuwste Suzanne Vermeer, Cassandra Clare of Sophie Kinsella gratis bij Everybook

  • De hoogst verdienende films in Coronatijd

  • Win 3 maanden gratis Storytel

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen