• Home
  • Nieuws
  • Gecancelde Netflix series die mogelijk opnieuw worden opgepakt

Gecancelde Netflix series die mogelijk opnieuw worden opgepakt

Helaas zijn er de laatste tijd veel series gecanceld op Netflix. Zo zal er geen nieuw seizoen komen van onder andere V-Wars en Instatiable. Dit is natuurlijk ontzettend jammer voor de fans die nu niet kunnen zien hoe het verhaal afloopt! Voor sommige series is er misschien nog hoop. Een aantal netwerken zouden deze series namelijk op kunnen pakken. Niks is nog zeker maar we kunnen altijd hopen, toch?

October Faction

Deze mystery/fantasy serie gaat over twee monsterjagers Fred en Deloris die proberen om een normaal leven te leiden naast hun leven als monsterjagers. Ondertussen hebben hun kinderen Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen. Volgens de website Movieweb zou deze serie heel goed passen bij The CW, aangezien dit netwerk ook bovennatuurlijk en scifi series als Supernatural en The 100 heeft. Laten we hopen dat The CW ook October Faction wil oppakken!

Bron: IDW Entertainment

V-Wars

In V-Wars maakten we kennis met Dr. Luther Swann (gespeeld door Ian Somerhalder), een mens. In de serie breekt er een mysterieus virus uit waardoor zijn beste vriend Michael Fayne verandert in een moordlustige vampier. De ziekte verspreid zich en steeds meer mensen worden getransformeerd tot deze vampiers. De maatschappij valt uiteen in twee kampen: de mensen en de vampiers. Luther Swann probeert te begrijpen wat er aan de hand is, terwijl Michael Fayne steeds machtiger wordt als leider van de vampiers. Volgens Movieweb zou deze serie goed passen bij de aankomende streamingdienst Shudder. Deze dienst heeft ook al de serie Creepshow gemaakt en V-Wars zou daar dus goed bij passen.

Bron: Netflix

Insatiable

In Insatiable volgen we Patty Bladell. Ze is als tiener veel gepest en reageert haar wraakgevoelens af via schoonheidswedstrijden. Hiervoor roept ze de hulp in van Bob Armstrong, een jurylid van schoonheidsverkiezingen. Volgens de website Movieweb zou deze serie goed passen bij het netwerk Hulu. Hulu heeft veel verschillende soorten series die moeilijk te definiëren zijn. Aangezien Insatiable ook een manusje-van-alles is, zou deze serie goed bij Hulu passen!

Bron: CBS Television Studios, Netflix

Merry Happy Whatever

Helaas is de kerstserie Merry Happy Whatever na 1 seizoen alweer gecanceld door Netflix. In deze serie volgen we het gezin Quinn. De norse, maar beschermende patriarch van het hechte gezin is niet blij als zijn dochter haar muzikantenvriendje met kerst mee naar huis neemt... Deze serie zal dus geen nieuw seizoen krijgen op Netflix, maar de serie zou heel goed passen bij Hallmark Channel! Deze zender brengt elk jaar veel kerstfilms uit en volgens Movieweb is dit dus de perfecte plek voor deze serie.

Bron: Netflix

Spinning Out

De serie gaat over Katerina "Kat" Baker die na een zware val tijdens het kunstschaatsen weer probeert terug te komen. Ze heeft altijd als solist geschaatst, maar besluit toch om een paar te vormen met de populaire Justin Davis om zo naar de Olympische Spelen te kunnen gaan. In de serie zien we hoe ze geconfronteerd wordt met haar angsten, de concurrentie en de liefde. Haar geheim, ze heeft borderline, maakt dit alles er niet gemakkelijker op. Deze serie zou mogelijk naar Amazon Prime kunnen gaan. Deze streamingdienst heeft meerdere series met gevoelige onderwerpen, waardoor Spinning Out daar goed bij zal passen.

Bron: Blue Ice Pictures

Messiah

In deze serie verschijnt Al-Masih voor een grote groep mensen in Jordanië. Als hij zegt dat het gevaar van de Islamitische Staat zal wijken en dat vervolgens ook gebeurd, wordt hij aangezien als de Verlosser. Dan duikt Al-Masih op in een klein stadje in Texas. Het stadje werd recent getroffen door een tornado en enkel de kerk staat nog overeind. De lokale pastoor is ervan overtuigd dat Al-Masih een boodschap brengt. Ondertussen heeft Al-Masih de interesse opgewekt van CIA-agente Eva Keller. Zij is vastberaden uit te zoeken wie Al-Masih echt is, een verlosser of een oplichter? Helaas hebben we nooit antwoord op deze vraag gekregen, want de serie werd na 1 seizoen gecanceld. Volgens Movieweb zou deze serie wel goed passen bij het netwerk AMC, aangezien dit netwerk meerdere topseries heeft geproduceerd met sterke verhaallijnen zoals Breaking Bad en The Walking Dead.

Bron: Industry Entertainment, Netflix

Marvel's Luke Cage

Deze Marvel serie gaat over een man die door experimenten in de gevangenis een kogelvrije huid heeft gekregen. Daarnaast is hij enorm sterk. Hoewel hij geen held wil zijn, wordt hij toch in die rol gedwongen door zijn krachten. Deze serie werd in 2018 na het tweede seizoen gecanceld vanwege creatieve verschillen. Ook werden de makers en de streamingdienst het niet eens over de voorwaarden voor een derde seizoen volgens The Hollywood Reporter. Er zou echter wel een remake van deze serie gemaakt kunnen worden op Disney+! Aangezien Disney de rechten van Marvel heeft en er al veel Marvel films op de streamingdienst staan, zou dit een logische stap zijn.

Bron: The Walt Disney Company, Netflix

 

Bron: Movieweb

Lees ook: Rick Riordans 'The Kane Chronicles' verfilmd door Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen