• Home
  • Nieuws
  • Alyson Hannigan gebruikt Buffy the Vampire Slayer rekwisieten voor Halloween

Alyson Hannigan gebruikt Buffy the Vampire Slayer rekwisieten voor Halloween

Wij houden van Buffy the Vampire Slayer! Ondanks dat de serie al in 2003 is gestopt, vinden wij deze serie nog steeds geweldig! En wij niet alleen, ook de cast lijkt nog steeds geen afscheid te kunnen nemen van deze iconische serie. Zo deelde Sarah Michelle Gellar, die de rol van Buffy vertolkte, eerder al op haar Instagram dat ze nog steeds de Prom jurk van Buffy heeft. Alyson Hannigan speelde de rol van Willow in de serie en in een recent interview laat ze weten dat ze haar huis klaarmaakt voor Halloween door middel van Buffy the Vampire Slayer rekwisieten!

In een interview met Entertainment Weekly laat Alyson Hannigan weten dat ze nog steeds heel veel spullen van Buffy the Vampire Slayer heeft. Ze vertelt er het volgende over: "Ik heb veel spullen van Buffy. Ik heb veel dingen van het kerkhof. Dus dat zijn veel van mijn Halloween versieringen. Ik heb veel Buffy rekwisieten die ons huis versieren voor Halloween, wat erg cool is omdat ons kerkhof echt spookachtig is. Zo hebben we alle grafstenen die op ons kleine nep Buffy kerkhof lagen. Het is heel gaaf."

Bron: 20th Century Fox Television

Het klinkt dus alsof het huis van Alyson Hannigan met Halloween een soort mini Buffy the Vampire Slayer museum is! Wij zouden er in ieder geval wel een kijkje willen nemen. Ondertussen is het alweer 20 jaar geleden dat het eerste seizoen van Buffy the Vampire Slayer van start is gegaan. Alyson Hannigan vertelt dan ook dat sommige spullen die ze heeft al 20 jaar oud zijn en dat ze langzaamaan aan het vergaan zijn: "Ik moet zeggen dat een deel ervan echt oud wordt. Ze gaven me de skeletten die ze daadwerkelijk hebben gebruikt in het hol van de Master en ze zien er echt authentiek uit. Maar ze vallen nu bijna uit elkaar. We moeten super, super voorzichtig zijn om ze naar buiten te brengen. Ze zijn nu meer dan 20 jaar oud!"

Wij krijgen nu meteen zin om weer Buffy the Vampire Slayer te gaan kijken!

 

Bron: EW.com, IMDB.

Lees ook: Top 12 beste fantasy series allertijden

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen