A Quiet Place 3 in de maak

De eerste A Quiet Place film werd erg goed ontvangen door critici en publiek. Zo scoort de eerste film maar liefst 96% op Rotten Tomatoes! Al snel werd bekend dat er een tweede film in de maak is en daarvan is er al een teaser trailer vrijgegeven. Eigenlijk zou A Quiet Place 2 in 2020 in de bioscopen draaien, maar het Coronavirus gooide roet in het eten. De film is nu verplaatst naar 2021 en ondanks dat A Quiet Place 2 dus nog moet uitkomen, is er nu bekend gemaakt dat A Quiet Place 3 in de maak is!

In de eerste A Quiet Place film zagen we hoe de familie Abbott probeerde te overleven in een wereld waar monsters afkomen op geluid. Hierdoor werden ze gedwongen om alles in stilte te doen. Zo communiceerden ze bijvoorbeeld via gebarentaal. In de tweede film zullen we zien hoe de familie Abbott nieuwe gevaren zal trotseren nu ze gedwongen zijn om hun huis te verlaten. Ze zullen er achter komen dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad...

Bron: Paramount Pictures

John Krasinki, die in de eerste A Quiet Place film de rol van Lee Abbott vertolkte, kwam met het idee voor A Quiet Place 3. Er is voor deze derde film nog geen synopsis vrijgegeven. Ook is er nog niet bekend gemaakt of de derde film een vervolg zal zijn op de tweede film, of dat het een spin-off zal worden. Wel is er bekend gemaakt dat Jeff Nichols (Midnight Special) het script voor A Quiet Place 3 zal gaan schrijven en de film tevens zal regisseren. John Krasinki zal de film gaan produceren. 

Een officiële releasedatum voor A Quiet Place 3 is niet bekend gemaakt. Wel weten we dat de filmmaatschappij Paramount Pictures de film gepland heeft voor 2022.

 

Bron: Deadline, EW.com

Lees ook: Top 10 horrorfilms op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen