• Home
 • Nieuws
 • Dit weten we over Lucifer seizoen 5 part 2

Dit weten we over Lucifer seizoen 5 part 2

De fans van Lucifer wachten al een tijdje met smart op nieuwe afleveringen van deze populaire serie. Op 21 augustus 2020 keerde onze favoriete duivel eindelijk terug en konden we genieten van de eerste helft van seizoen 5. Sindsdien zitten vele fans te wachten op de tweede helft van het vijfde seizoen. Vanwege het Coronavirus hebben de opnames wat vertraging opgelopen, maar wanneer komt de tweede helft van Lucifer seizoen 5 op Netflix te staan? En wat kunnen we ervan verwachten? Wij zochten het uit!

Lucifer seizoen 5 part 2                  Lucifer seizoen 5 part 2                   Lucifer seizoen 5 part 2                   Lucifer seizoen 5 part 2                   Lucifer seizoen 5 part 2 Bron: Warner Bros. Television

Plot Lucifer seizoen 5 part 2

Over de plot van Lucifer seizoen 5 part 2 is nog niks bekend gemaakt. Aan het eind van de eerste helft van seizoen 5 zagen we hoe God naar de Aarde kwam en zijn kinderen tot de orde riep. Later maakte het offici√ęle Twitter account van Lucifer bekend dat God zeker nog eventjes zal blijven op Aarde. Hij zal waarschijnlijk dus een grote rol in de tweede helft van seizoen 5 spelen. 

De plot is dan misschien nog niet bekend gemaakt, wel zijn de titels van de resterende afleveringen onthuld. Deze luiden als volgt:

afl. 9: Family Dinner

afl. 10 Bloody Celestial Karaoke Jam

afl.11 Resting Devil Face

afl. 12 Daniel Espinoza: Naked and Afraid

afl. 13 A Little Harmless Stalking

afl. 14 Nothing Lasts Forever

afl. 15 Is This Really How It's Going To End?!

afl.16 A Chance At a Happy Ending

Er is al bekend gemaakt dat aflevering 10 een musical aflevering zal gaan worden. De makers van de serie willen al heel lang een musical aflevering maken en in de tweede helft van seizoen 5 is het eindelijk zover! Deze aflevering wordt, net als de noir aflevering in de eerste helft van seizoen 5, een speciale aflevering. Tom Ellis heeft op zijn Twitter pagina alvast een sneak peak van de musical aflevering gedeeld:

Cast Lucifer seizoen 5 part 2

De vaste cast van Lucifer keert weer terug voor de tweede helft van het vijfde seizoen. Ook zullen we in de tweede helft een oude bekende tegenkomen. De website Entertainment Weekly heeft namelijk bevestigd dat Inbar Lavi terug zal keren als Eve in Lucifer seizoen 5 part 2!

Ook maken we in de tweede helft van seizoen 5 kennis met een nieuw, terugkerend karakter. De acteur Scott Porter (Dokter Hart, Ginny & Georgia) zal namelijk een terugkerende rol gaan spelen in Lucifer. Hij zal zowel te zien zijn in seizoen 5 part 2 als in seizoen 6. Het is nog niet geheel duidelijk welke rol hij zal gaan spelen. Op zijn IMDB pagina is te zien dat zijn karakter "Carol" heet. Toch hebben fans een vermoeden welke rol hij zal gaan spelen. Veel fans vermoeden namelijk dat hij de rol van de engel Castiel zal gaan spelen! Dit zijn tot nu toe alleen nog maar geruchten. Er is nog niks over bevestigd.

 

Releasedatum Lucifer seizoen 5 part 2

De opnames van Lucifer hebben een tijdje stilgelegen maar in september 2020 zijn de opnames weer begonnen. Ze hebben toen niet alleen sc√®nes voor Lucifer seizoen 5 opgenomen, maar ook voor seizoen 6. Eindelijk is er een releasedatum voor Lucifer seizoen 5 part 2 bekend, want Netflix heeft onthuld dat de tweede helft van seizoen 5 op 28 mei op Netflix komt te staan!

 

Bron: Netflix, TV Guide, what's on netflix.

Lees ook: 10 redenen waarom Tom Ellis een lekker ding is

Nieuwste artikelen

 • Deze films en series worden in mei van Netflix verwijderd

 • Fast & Furious 9: De powervrouwen aan het woord

 • 100% Coco Tokyo -¬†Niki Smit

 • Recensie:¬†Rose plays Julie¬†

 • Hitlers vrede -¬†Philip Kerr

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen