• Home
 • Nieuws
 • Emily in Paris seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Emily in Paris seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

De heerlijke serie Emily in Paris op Netflix is perfect om te bingewatchen. Gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen van deze serie, want Netflix heeft bekend gemaakt dat Emily in Paris seizoen 2 in de maak is! Dit is natuurlijk ontzettend leuk nieuws, maar wat kunnen we van dit tweede seizoen verwachten? Wij zochten het uit!

Emily in Paris seizoen 2 plot

Er is nog niet veel over het plot van Emily in Paris seizoen 2 bekend gemaakt. Aan het eind van seizoen 1 zagen we hoe Gabriel en Camille uit elkaar gingen, waardoor hij vrij was voor Emily. Nadat ze met elkaar naar bed zijn geweest krijgt Gabriel een investering van Antoine en besluit hij om in Parijs te blijven. Het is goed mogelijk dat er in seizoen 2 dieper wordt ingegaan op de relatie van Gabriel en Emily. Ook zagen we in seizoen 1 dat Camille Emily heeft gezoend. Volgens Lucas Bravo, de acteur die de rol van Gabriel speelt, kan er van alles tussen de drie karakters gebeuren. Hij vertelt verder dat Darren Star, de maker van Emily in Paris, heel open-minded wil zijn. In seizoen 2 kan er dus echt van alles gebeuren!

Bron: MTV Studios, Netflix

In een interview met Oprah Daily vertelt Darren Star ook nog kort iets over het tweede seizoen. Emily heeft namelijk sinds het eerste seizoen een verandering doorgemaakt. Hij vertelt het volgende in het interview: "In seizoen 2 zal Emily meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal wat meer met haar voeten op de grond staan. Ze bouwt daar een leven op."

Emily in Paris seizoen 2 cast

In mei 2021 maakte Netflix door middel van een filmpje bekend dat Emily in Paris seizoen 2 officieel in productie is gegaan. In dit filmpje zien we een groot deel van de cast van het eerste seizoen terug, waarin ze zeggen dat ze terug zijn op de set van de serie. We zullen de volgende acteurs dus terugzien in het tweede seizoen: Lily Collins (Emily, Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie),  Samuel Arnold (Julien), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille) en William Abadie (Antoine).

Naast de oude cast maken we ook kennis met een nieuw karakter in de serie. Zo maken we in dit tweede seizoen kennis met het terugkerende karakter Alfie. Lucien Laviscount (Scream Queens, Katy Keene) zal deze rol gaan vertolken. Alfie wordt omschreven als een sarcastische en charmante cynicus. Hij is geboren en getogen in Londen en hij weigert Frans te spreken, of zich onder te dompelen in de Franse cultuur. Hij plaagt Emily graag; ze hebben een antagonistische relatie die zich ontwikkelt naar iets meer. Alfie werkt in Parijs voor een Britse bank, maar in tegenstelling tot Emily werkt hij om te leven, hij leeft niet om te werken.

Bron: STX Entertainment

Emily in Paris seizoen 2 releasedatum

Er is helaas nog geen releasedatum voor Emily in Paris seizoen 2 bekend. Aangezien de opnames van het tweede seizoen pas in mei 2021 zijn begonnen zal het nog wel even duren voordat de nieuwe afleveringen op Netflix worden gereleased.

 

Bron: Netflix, Oprah Daily.

Lees ook: 3 keer dat het internet los ging over Emily in Paris

Nieuwste artikelen

 • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

 • De beterweter – Marc-Uwe Kling

 • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

 • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

 • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen