• Home
 • Nieuws
 • Virgin River seizoen 3 alles wat je wil weten

Virgin River seizoen 3 alles wat je wil weten

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor Virgin River seizoen 1 en 2.

De serie Virgin River is erg populair. Na de cliffhanger van het tweede seizoen kunnen we bijna niet wachten om het derde seizoen te gaan bingen! Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten voordat het derde seizoen op Netflix verschijnt. Maar wat kunnen we van Virgin River seizoen 3 verwachten? Wij zochten het uit!

Virgin River seizoen 3 plot

De fans van Virgin River wachten met smart op het derde seizoen, aangezien seizoen 2 met een grote cliffhanger eindigde. We zagen op het eind namelijk dat Jack en Mel elkaar (eindelijk) de liefde hebben verklaard. Eind goed, al goed zou je denken... Dit is niet het geval, want later in de aflevering zagen we dat Jack iemand binnen hoorde komen in de bar. Hij veronderstelde dat het Mel was, maar het bleek iemand anders te zijn. Diegene heeft Jack namelijk neergeschoten! Mel vindt hem even later bloedend op de grond achter de bar. De grote vraag is nu: wie heeft Jack neergeschoten? Ook leren we aan het eind van seizoen 2 dat er iets met Doc aan de hand is, maar wat? Ook daar zullen we in seizoen 3 waarschijnlijk antwoord op krijgen.

Bron: Reel World Management, Netflix

Virgin River is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr. Je zou dus denken dat in de boeken misschien wat antwoorden staan op de vragen die zijn open gebleven na het tweede seizoen. De maker van de serie, Sue Tenney vertelt echter dat ze sinds een aantal afleveringen zijn afgeweken van de verhaallijn van de boeken. Ze vertelt dat ze het liefst zo veel mogelijk seizoenen wil maken en dat ze daardoor dus moeten afwijken van het verhaal van de boeken. Wel wil ze in het laatste seizoen de verhaallijnen van de personages laten eindigen zoals Robyn Carr dat in haar boeken heeft gedaan. 

Netflix heeft laten weten dat we in Virgin River seizoen 3 een begrafenis, een brand, een scheiding, een orkaan en een nieuwe romance kunnen verwachten, in een seizoen vol wendingen dat fans op het puntje van hun stoel zal houden.

Sue Tenney licht ook alvast een tipje van de sluier op over de verhaallijn van Doc. Ze vertelt er het volgende over: "Er zijn wat dingen aan de hand met Doc in het volgende seizoen. Er is een complicatie die hem en zijn relatie met Hope zal uitdagen. Hij zal de uitdaging aangaan, maar het wordt wel een complicatie voor hem, die te maken heeft met de geneeskunde die hij beoefent. Kan hij dat blijven doen? De kliniek en de stad zijn zijn leven, dus dat is iets wat we in seizoen 3 gaan laten zien."

Bron: Reel World Management, Netflix

Cast

De cast van seizoen 2 keert terug voor het derde seizoen van Virgin River. Maar naast de oude cast zullen we ook kennismaken met een paar nieuwe gezichten. Zibby Allen, die o.a. in een aantal afleveringen van Grey's Anatomy heeft gespeeld, zal de rol van Jacks zus gaan spelen in Virgin River seizoen 3. Haar karakter wordt omschreven als een advocaat die slim en hard is, ballen heeft en die gewoon heel leuk is. Stacey Farber (Superman & Lois, Saving Hope) zal de rol van Tara spelen, de dochter van Lilly. Zij zal lilly helpen met haar baby Chloe terwijl haar drie andere broers en zussen ver weg wonen. Jasmine Vega (Chilling Adventures of Sabrina) zal de rol van Stella gaan vertolken. Over haar rol is nog niet veel bekend gemaakt.

 

 

 

Virgin River seizoen 3 releasedatum

Netflix heeft bekend gemaakt dat Virgin River seizoen 3 vanaf 9 juli op Netflix te zien zal zijn. Het derde seizoen zal uit 10 afleveringen bestaan.

 

Bron: Digital Spy, Good Housekeeping

Lees ook: Deze series krijgen een nieuw seizoen

Nieuwste artikelen

 • De enige dochter - A.B. Yehoshua

 • Het Ultimatum - John Grisham

 • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

 • Film & Serie top 6: december 2023

 • Koning - Mark Janssen & Suzanne Diederen

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Netflix codes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen