You seizoen 4 aangekondigd door Netflix

De fans hebben lang moeten wachten op het derde seizoen van You. Bijna 2 jaar na het tweede seizoen kunnen de fans eindelijk van het derde seizoen gaan genieten. Maar dat is nog niet alles! Netflix heeft voor de fans nog meer goed nieuws. De streamingdienst heeft namelijk nu al You seizoen 4 aangekondigd! 

You seizoen 4Bron: Berlanti Productions, Netflix

You seizoen 4

Netflix heeft grote verwachtingen van het derde seizoen van You, want nog voordat het nieuwe seizoen op Netflix is verschenen heeft Netflix de serie vernieuwd voor een vierde seizoen! We kunnen dus nog langer de stalkerpraktijken van Joe gaan volgen. Sera Gamble en Greg Berlanti zijn de makers van de serie. Sera Gamble heeft het volgende gezegd over You seizoen 4: "Toen we Caroline's roman lazen, waren Greg en ik meteen geobsedeerd door Joe Goldberg en zijn verwrongen wereldbeeld. En het was geweldig om te zien hoe Penn [Badgley] Joe tot leven bracht. We zijn enorm dankbaar dat Netflix You zo'n monumentale steun heeft getoond en dat mensen over de hele wereld het leuk hebben gevonden om te zien hoe Joe het de afgelopen drie seizoenen echt helemaal verkeerd heeft gedaan. Het hele You-team is enthousiast om nieuwe, donkere facetten van liefde in seizoen 4 te ontdekken." Zowel Netflix als de makers van de serie hebben nog geen uitspraak gedaan over de releasedatum van You seizoen 4.

Netflix heeft You seizoen 4 door middel van een promofilmpje aangekondigd. Deze kun je hieronder bekijken!

Waar gaat You seizoen 3 over?

Maar eerst kunnen we nog gaan genieten van het derde seizoen van You. In seizoen 3 zijn Joe en Love getrouwd en hebben een baby. Ze zijn verhuisd naar Madre Linda in Noord-Californië, waar ze worden omringd door bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mama-bloggers en Insta-beroemde biohackers. Joe is toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar is bang voor de dodelijke impulsiviteit van Love. En dan is er zijn hart. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was naast de deur wonen? Uit een kooi in een kelder ontsnappen is één ding. Maar de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die goed is in jouw trucs? Dat zal een veel gecompliceerdere ontsnapping blijken te zijn.

You seizoen 3 is vanaf 15 oktober te bingen op Netflix!

 

Bron: EW.com, Deadline

Lees ook: Regé-Jean Page hint naar terugkeer in Bridgerton seizoen 2

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

  • Recensie: You - Seizoen 3

  • Centaur - Chris Polanen

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen