• Home
  • Nieuws
  • Hoofdrolspelers Hugh Jackman en Michelle Williams hopen op The Greatest Showman 2

Hoofdrolspelers Hugh Jackman en Michelle Williams hopen op The Greatest Showman 2

“Ladies and gents, this is the moment you've waited for”. Toen The Greatest Showman in het najaar van 2017 uitkwam, verdiende de film 8 miljoen in het eerste weekend, maar bleef hij weken staande. Het succes was enorm waardoor in 2019 al geluiden kwamen voor een vervolg, maar dat vuur werd gedoofd toen Disney 20th Century Fox overnam. Drie jaar later is de cast nog steeds van de partij. Zo wil Hugh Jackman wel terugkeren voor The Greatest Showman 2. Als hij een goed script voor zijn neus krijgt dan wil hij het maar al te graag doen! 

Hugh Jackman
Acteur Hugh Jackman kun je van allerlei films kennen. Denk aan The Prestige, Prisoners, Les Miserables en natuurlijk zijn rol als Wolverine in zeker negen Marvel-films. In 2017 stapte hij in de rol van P.T. Barnum, een circusuitbater. 

The Greatest Showman
The Greatest Showman gaat over deze P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Het verhaal van P.T. Barnum speelt zich af in de 19e eeuw. Hij is een armoedige werknemer en wordt ontslagen. Hij besluit een oud, vervallen theater te kopen en maakt er een rariteitenkabinet van. Dit trekt geen volle zalen, dus de volgende stap is dat hij er een soort freakshow van maakt. Dit groeit uit tot een echt circus! De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson. The Greatest Showman is uitgegroeid tot één van de populairste musicalfilms van de afgelopen tijd. De film bracht $435 miljoen op bij de box office en won zelfs een Grammy Award.

Bron: 20th Century Fox

Michelle Williams
Ook actrice Michelle Williams heeft al aangegeven mee te willen werken aan een vervolg. In The Greatest Showman speelt zij  Charity Barnum, de vrouw van P.T. Barnum. In een interview met Variety legt ze uit dat ze hier niet over na hoeft te denken. "Die film bracht zoveel vreugde voor zoveel mensen en om mensen blij te maken, dat is iets dat is de moeite waard om tijd in te stoppen," vertelt Williams. 

The Greatest Showman 2
Het waargebeurde verhaal van Barnum is nog niet volledig vertelt. Jackman (en fans) hopen daarom ook op een tweede deel. Jackman zei voor de grap tegen een interview met People dat iedereen weet dat hij tegen sequels is. "Niet meer dan negen films!" zei hij grappend. Hij doelt hiermee op zijn rol als Wolverine. Of dit vervolg er ook echt komt is nog niet bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!


 

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 10 meest bizarre dingen die fans hebben gedaan voor beroemdheden

  • 16x de leukste musical films

  • Recensie: The greatest showman

  • High School Musical: waar is de rest van de cast gebleven?

Zoek in artikelen