Dit zijn alle aankomende MCU films

Tijdens het San Diego Comic Con panel heeft Marvel de tijdlijn van toekomstige films en Disney+ series gedeeld! De films en series vallen onder een verzameling dat The Multiverse Saga wordt genoemd. Informatie over bestaande projecten, zoals Wakanda Forever en Fantasic Four, maar ook over nieuwe Marvel films is vrijgekomen! Ben je benieuwd welke films en series we kunnen verwachten? Lees dan snel verder, want wij hebben een overzicht voor je gemaakt! 

Phase 5
Veel projecten in fase 5 waren al een tijdje bekend, maar er zijn ook nieuwe titels aangekondigd. Phase 5 lijkt helemaal compleet te zijn. Dit is de kalender: 

Ant-Man and the Wasp: QuantumMania (17 februari 2023)
Phase 5 begint met Ant-Man and the Wasp: QuantumMania, het derde deel in de Ant-Man serie. Kathryn Newton speelt de dochter van Scott Lang, Cassie Lang. 

Bron: Marvel

Bekijk hier de Ant-Man and the Wasp: QuantumMania trailer: 

Secret Invasion (Disney+, lente 2023)
In deze nieuwe serie zul je zien hoe Nick Fury en Talos samenwerken om een samenzwering te ontrafelen. De serie is zes afleveringen lang en wordt gerigisseerd door Thomas Bezucha en Ali Selem. Met een cast dat bestaat uit Don Cheadle, Martin Freeman en Colbie Smulders belooft de serie al veel goeds. 

Bekijk hier de Secret Invasion trailer: 

Guardians of the Galaxy: Vol. 3 (5 mei 2023)
Will Poulter maakt zijn MCU-debuut als Adam Warlock, we krijgen het verhaal te horen over de oorsprong van Rocket Racoon en Gamora kan zich niets meer herinneren van de Guardians of Peter Quill. 

Bekijk hier de Guardians of the Galaxy: Vol. 3 trailer: 

Loki Season 2 (zomer 2023)
Wat we in het tweede seizoen zullen zien is nog niet bekend, maar we weten iets meer over wanneer we de serie kunnen bekijken. Een exacte datum is nog niet vrijgegeven, maar we weten wel dat we het tweede seizoen van Loki in de zomer van 2023 kunnen verwachten op Disney+. 

Echo (Disney+, zomer 2023)
Deze nieuwe Disney+ serie laat het oorsprongsverhaal van Echo, Alaqua Cox, zien. De gevolgen van het meedogenloze gedrag van Maya Lopez zorgen ervoor dat ze besluit om terug te keren naar haar geboortestad. 

The Marvels (28 juli 2023)
The Marvels is het vervolg op Captain Marvel. Brie Larson keert terug als Captain Marvel en Teyonah Parris keert terug als Monica Rambeau. 

Bron: Marvel

Blade (3 november 2023)
Er is nog weinig bekend over Blade. Mahershala Ali speelt Blade, als vervanger van Wesely Snipes. Bassam Tariq (Ghosts of Sugar Land) neemt de regie op zich. 

Ironheart (herfst, 2023)
Het plot is nog onbekend, maar tijdens de herfst van 2023 mogen we genieten van deze nieuwe serie!

Agatha: Coven of Chaos (winter, 2023)
Een spin-off van WandaVision met Kathryn Hahn als Agatha Harkness. 

Daredevil: Born Again (lente, 2024)
Deze nieuwe Daredevil serie zal bestaan.uit 18 afleveringen, met Charlie Cox en Vincent D'Onofrio. 

Captain America: New World Order (3 mei 2024)
Sam Wilson zal opnieuw het schild aantrekken in zijn MCU filmdebuut als de nieuwe Captain America. Dit is het vierde deel in de Captain America franchise.  

Thunderbolts (26 juli 2024)
In de comics zijn de Thunderbolts een team van superhelden, bedoeld om de Avengers te vervangen nadat die groep dood was verklaard. Eigenlijk zijn het vermomde schurken. 

Phase 6

Deadpool 3 (6 september, 2024)
Er is nog weinig bekend over deze film, maar waarschijnlijk zal hij dienen als een introductie voor X-Men. Deadpool 3 is de laatste film van phase 5 of de eerste film van phase 6. 

Fantastic Four (8 november 2024)

Avengers: The Kang Dynasty (2 mei, 2025)

Avengers: Secret Wars (7 november, 2025)

To be announced:

Spiderman 4

Wonder Woman

Armor Wars

Shang-Chi 2

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Chemie

  • Nanny slaat terug

  • De grootse godvergeten glorie van alles - Josh Ritter

Zoek in artikelen